31.12.2014

Ah. lakkoja

Vielä ehditään tälle kuuta ulostaa ostopostaus. Ensimmäisenä ihan kaupasta ostettuja lakkoja. Bongasin Kynsikoristeluista tiedon, että Essencet rantautuvat Kärkkäiselle. Sinnehän piti sitten rynnätä heti kun vain mahdollista kuolaamaan hyllyjä :D :D Enkä edes kuolannut yksin vaan ihan kaverin kanssa. Kanssashoppailijat loivat meihin lievästi ilmaistuna kummastuneita katseita, mutta ei se meitä hidastanut! Kerrankos sitä kaupassa sekoaa lakkahyllyn äärellä......

2014-12-31_1

2014-12-31_2


Sieltä tarttui sitten mukaan tällainen valikoima. Ylärivistä ja vasemmalta alkaen tässä on be my lucky star, hey, nude! caramel brownie, purple sugar ja little lila town. Alarivissä blue-jeaned, flash powder, black is back, pixie dust ja baby, you're a firework.

2014-12-31_3
Mimaxin joulukalenterista tarttui mukaan muutama China Glaze. Paketointi oli yhtä onnetonta kuin aina ennenkin, en lakkaa ihmettelemästä miten nämä yleensäkään pääsevät ehjinä perille... Lakat olivat pahvilaatikossa, jonka ympärille oli kietaistu vähän jotain solumuovia. Ja kaikki tämä oli tipautettu jälleen kerran hillittömän ison paperipussin pohjalle. Ei edes kuplapussin, ihan vaan paperipussin. Ilmeisesti myös kaupanpäällisistä on luovuttu, tai ainakaan niitä en onnistunut sieltä hehtaaripussista löytämään. 

Ai niin ne lakat. Kuvassa tosiaan vasemmalta oikealle seuraavat Chinat: Magical, Cosmic Dust ja Galactic Gray. Lakoissa itsessään ei ole valittamista :D Nämä olivatkin sitten joululahjani, kuten instassa seuraavat tietävätkin.

2014-12-31_4

Miksikö siis tämä kamala valitus tilausten pakkaamisesta? No siksi, kun asiat voi melko pienellä vaivalla tehdä toisinkin. Kuten ylläolevasta näkyy. Tämä paketti piti olla myös joululahjaksi, mutta valitettavasti se ei varsin ehtinyt saapua. Mutta olipa joulu vielä joulun jälkeenkin :) Mukana kiitoskortti, jossa henkilökohtainen tervehdys. Kaunis violetti silkkipaperi kiinnitettynä sydämellä. Pussillinen niittejä kiitoksena. Ja vaikka se ei tässä näy, kunnolliseen kuplamuoviin käärityt lakat. Hypnotic Polish näköjään on tajunnut, että pienillä asioilla voi saada aikaan hyvän mielen.

2014-12-31_5

No mitäpä laatikossa oli? A Englandeja :) Näitä vaan edelleen himiöin ihan kympillä. Nyt en vaan pitkään aikaan ollut saanut yhtään, sillä näiden saatavuus on vähän niin ja näin ja hinta lisäksi suolainen. Onneksi tuolla Hypnoticilla sattuivat nämä olemaan tarjouksessa tuossa joulun alla ja nämä kolme päätyivät huomaani. Vasemmalta oikealle tässä on Virgin Queen, Crown of Thistles ja Dancing With Nureyev. 

Ja ei, mitään uudenvuoden kynsiä ei tule. Saatikka toivotuksia. Tämä kuuluu niihin juhliin, joissa ei mielestäni ole mitään juhlimista. Monta vuotta jaksoin aina näin vuoden vaihtuessa ajatella, että sillä olisi jotain merkitystä ja ehkäpä seuraava vuosi olisi edellistä parempi. No, eipä ole ollut, huonompaan päin vaan mennään koko ajan. Ei tässä mikään muutu vain sen takia, että yksi kalenteri on saatu käytettyä loppuun ja uutta aloitetaan. Mitään taikasauvaa ei ole, jolla heilautettaisiin kaikki vanha menemään kun kello napsahtaa aikaan 0.01.

8 kommenttia:

 1. Näillähän sitä on menty jo ihan liian pitkään, pessimisti ei pety. Samaa lokaa se sataa niskaan ensi vuonnakin. :D Mutta lakat on ihania ja joskus kun saadaan molemmat käyttämättömien listaa kohtuulliseksi niin voitaisiin taas harkita jonkin lakan yökyläilyjä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä miksi itellä tosiaan aiheuttaa lähinnä ahistusta kaikki nuo toivottelut, sillä pessimistinä en todellakaan odota sitä parempaa uutta vuotta...

   Ja määkin luulen että vois joku olla kiva saada yökylään kunhan ensin itse ehdit käyttää!

   Poista
 2. Joo, Mimaxilta on melkein aina tullut paperipussissa tilaukset, harvoin missään kuplakirjeessä :(

  Hypnoticin paketti oli itsellänikin kaunis ja päällä oli poro ja tähti koristeita, muutama siellä paketin alla :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monenlaista pakkausta on tosiaan vastaan tullut ja Mimaxin on ehdottomasti sieltä huonoimmasta päästä. Ja Hypnoticin sieltä toisesta :D

   Poista
 3. Nyt kyllä ihmettelen:o Mulle on aina mimaxilta tullut hyvin pakattuja lakkoja ja tuotteita.. paperipussukassa nyt viimeisimmäksi, mutta myös kuplapusseissa! En ole ikinä kyseenalaistanut niiden pakkaamista:D.. jännä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ilmeisesti se sitten vaihtelee, tiedä vaan minkä mukaan. Itseä vaan hirvittää lakkojen postitus paperipussissa ilman kunnon pehmusteita... Mutta kaipa ne yleensä ehyinä sitten perille löytää kun ei ole syytä muuttaa tapoja.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...