1.12.2014

Hiekkaisaa

Tämä lakkaus on jo sentään väreiltään ainakin syksyisempi, mutta ei se ehkä kovin jouluisesta mene... Kynsillä tällä kertaa Essence Crazy Fancy Love, OPI Don't Bossa Nova Me Around ja Perfect Sand Laquer S67. Leimat laatasta xiuya - 11 Revvolutionilla.

2014-12-1_1

Tavallaan ihan kiva mutta ei sitten kuitenkaan. Jotenkin tuo Essencen duochromisuus ei miellytä silmää ja kaiken lisäksi lakat on leiman alla rutussa kulmasta. Toiset lakat ovat ihan nättejä kai, mutta mikä lie tässäkin sitten tökkii. No, onpa taas kolme lakkaa kokeiltu.

Tekstiä ei nyt valitettavasti hirveesti irtoa, iski lauantaina pitkästä aikaa migreeni päälle. Vaikka olen nappaillut buranaa kuin karkkia, ei sillä tunnu olevan suurtakaan vaikutusta. Suokaa siis anteeksi, jos jutut ovat tavallistakin käsittämättömämpiä tänään!

Vinkkejä voisi myös antaa siitä, että mistä voisi käydä etsimässä joulumieltä. Joulukuu alkoi, mutta on jotenkin täysin mahdotonta hahmottaa asiaa. Kai siihen jouluun on jotain puoli vuotta vielä?

2 kommenttia:

 1. Tosi kivat kynnet! Ja mullakin on hankaluuksia hahmottaa että joulu lähestyy, jotenkin tuntuu kanssa että vasta puolen vuoden päästähän se on :D harmittaa, kun yleensä olen tosi innoissani odottamassa joulua lokakuusta asti :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Kiva kuulla, että muillakin on se joulufiilis hukassa. Liekö sitten syynä tuo uskomattoman harmaa marraskuu...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...