4.12.2014

Pikkuista joulua!

Vastoin kaikkia odotuksia päädyin kuin päädyinkin yhteen pikkujouluun tällekin vuotta. Aina kannattaa aloittaa uusi harrastus, varsinkin jos sen avulla pääsee pitämään  hauskaa! Pikkujoulujen teemana oli kuusenkoristeet, joten sitä lähsin kynsilleni tässä hakemaan.

2014-12-4_1

Alimmaiseksi lakaksi kaikkiin kynsiin pääsi melko uusi hankintani, mukavan epävalkoinen My Boyfriend Scales Walls. Kuvissa se ei niin hyvin näy, mutta omasta mielestäni tämä on hyvin, hyvin ja jopa hyvin vaalean harmaa. OPI Solitaire ei mielestäni aikoinaan peittänyt tarpeeksi hyvin, mutta näin valkoisen päällä se on oikeinkin nätti. Etusormessa ja pikkurillissä on samaisen valkoisen päällä Orly Mirrorball, joka jäi myöskin viime kerralla harmittamaan, tosin pieleenmenneiden koristeluidensa takia. Keskisormessa on sitten se kuusi koristeineen, lakkoina A England Saint George, China Glaze Mega Bite ja Essence a Hint of Love. No, tulipa harjoiteltua dottarin käyttöä, sitä tulee harvemmin päästettyä ulkoilemaan.

Itse asiassa olin näihin aika tyytyväinen. Paitsi ettei näitä tietenkään kukaan siellä itse pikkujoulussa edes huomannut. No, olipahan itsellä kiva olo kun oli kynnet kuosissa. Muutenkin oli tosi kivaa, ei haitannut sitten yhtään että puolia porukasta ollut koskaan ennen nähnytkään. Jopa baarissa tuli käytyä, milloin lie viimeksi... Instagramista löytyy siitäkin käynnistä todisteet :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...