13.12.2014

Jouluisempaa

Käyttämättömissä lakoissa lymyili yksi punainen lakka, joten nyt oli ihan oikea aika ottaa se käyttöön. Kyseessä oli Essence a hint of love, joka ei ehkä aivan joulunpunainen ole. Tässä on jotain samaa kuin Ruby Pumpsissa, punainen ja kimalletta seassa :)

2014-12-13_1

Piti sitten hommata itselenikin tämä hiekkatopperi. Nimettömässä on päällimmäisenä yksi kerros sitä. Tämä on parhaimmillaan vaaleiden lakkojen päällä, sillä tässäkin näkee että väri on aika eri muihin kynsiin verrattuna. Tai ei kai se varsinaisesti kai haittaa, mutta se on syytä ottaa huomioon lakkausta suunniteltaessa.

Päälle vielä muutama joulukuusi siirtoluva-arkista ja joulunodotuskynnet olivat valmiit :) Ei taaskaan mitään monimutkaista, mutta ei kai aina tarvitse ollakaan. Ihan nätit nämä oli, mutta ei ne hirveitä intohimoja herättäneet. Ja kuvien laatu näköjään taas on juuri mitä on, yhtään kunnollista ei ollut sekaan sopinut. Mutta jos lakkaus on poistettu jo kauan sitten, on vaan mentävä sillä vähiten epäonnistuneella kuvalla sitten...

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...