7.10.2014

Lisää ruskaa

Syksyinen ilma halusi kaverikseen lisää ruskeaa lakkaa. Syksyyn sopii ehdottomasti A Englandin Briarwood, joka on aivan ihana väri.

2014-10-7_1
2014-10-7_2

Jotta saataisiin jotain pois kokeiltavien joukostakin, nimettömään päätyi OPIn Solitaire. Ihan kiva valkoinen hiekkalakka, mutta voisi se vaikka paremminkin peittää. Eli alle olisi fiksuna tyttönä voinut vaikka laittaa muuten vaan valkoista lakkaa, mutta eipä se enää sitten auttanut.

Leimana on laatasta SH 22 kuvio, jonka voisi vaikka ajatella kuvastavan pihlajaa. Ja ilmeisesti kaikkialla niitä riittää tänä syksynä, pihlajanmarjoja siis.

Runosuonella on näköjään tänään taas lomapäivä, joten eipä tässä kai sen kummempaa. Onko kenelläkään mitään hyvää reseptiä siihen, miten tästä kaiken voittavasta väsymyksestä pääsis eroon?

4 kommenttia:

 1. Haha, lukihäiriöinen täällä terve. Luin että RUKOUSHUONEELLA on näköjään tänään taas lomapäivä, joten eipä tässä kai sen kummempaa...
  Sai ehkä pari kertaa miettiä et luinko oikein. :D
  Mikä laatta on SH 22?

  VastaaPoista
 2. No voihan sielä rukoushuoneellakin lomapäivä olla :P Ja noi SH-laatat on yhdestä setistä, olikohan ne jotain Shany-laattoja tai jotain...

  VastaaPoista
 3. Kaunis setti! Minullakin ruskeainnostusta ollut havaittavissa viime aikoina.

  Terkut :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin se ruskea vaan sattuu viehättämään :)

   Ja terkkuja takaisin!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...