13.10.2014

Toinenkin sorbetti

Jottei sillä vaniljaisella sorbetilla olisi laatikossa niin tylsää, ostin sen seuraksi mustikkaisen sorbetin. Se ympärille sain kasattua tämän kombon, joka taisi jopa pari tuntia kynsilläni viihtyäkin. Ei, ei ja kerran vielä ei. Nämä kynnet eivät olleet sitten lainkaan minun näköiseni, joten tavoistani poiketen en katsellut niitä edes yön yli.

2014-10-13_1

Etusormessa ja pikkurillissä komeilee Essence Happy End, nimettömässä Perfect Sand Laquer S74 ja keskisormessa se Seppälän Blueberry sorbet. Ei nämä näin kuvasta katsottuna niin kammottavat ole, mutta en vaan kerrassaan kestänyt näitä. Liian imelää. Liian.... tyttömäistä. Liian pastellista. Yäk. 

Mutta katsotaan vaan, vuoden päästä olen ihan varmaan sitä mieltä että vuhuu, iiiiiihanimmat lakat i-ki-nä. Näissä kynsihommissa kun ei voi luottaa edes omaan makuunsa, näköjään. Ihan hirveä tarve tullut itselleni just nyt heti tai eilen hommata oikein nudeja ja ruskeita sävyjä. Että vaikka se barbipinkki antaa tällä hetkellä väristyksiä inhosta, on varmaan enemmän kuin todennäköistä että se siitä vielä muuttuu ihastukseksi. Ainoa jännitettävä asia tässä on että milloin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...