29.10.2014

Teemaa, no jos tämän kerran

Tuli sitten tehtyä jokseenkin halloweenimaiset kynnet. Vaikka olenkin sitä mieltä, että Halloween ei kuulu Suomeen vaan on ihan selkeästi sitä ameriikanhapatusta. Pthyi olkoon!


2014-10-29_1
2014-10-29_2

Mutta kun tykkään oranssista. Ja mustasta. Ja kimalteesta. Ja siirtokuvista, etenkin hopeisista :) Eli oranssina OPI Where Did Suzi's Man-Go, mustana China Glaze Liquid Leather, kimalteena mustan päällä saman merkin Wireless Holographic Top Coat. Lisäkimalteena nimettömässä Perfect Sand Laquer S68. Nam.

2014-10-29_3

Ja sit kun siellä kesäreissulla tarttui mukaan tällainen pimeässä hohtava päällylakka. Niiin mitkäpä Halloween-kynnet ne olis ilman tätä, no ei sit niin mitkään. Ja katsokaas, miten hienosti sain näistä kuvan, kun oikein latasin niitä lamppujen alla että kunnolla hehkuis.

Huoh. No jos oikeesti latasi kynsiä valon alla ja sitten meni kunnolla pimeään paikkaan, ne sentään ihan pikkasen hohti. Että ei tuo aivan toimimatonta ole, mutta ei se efekti nyt mikään viimmesen päälle mahtavakaan ole. Onko muiden merkkien vastaavista yhtään enempää mihinkään?

Mutta siitä huolimatta ite tykkäsin. No, kuten jo aiemmin tässä postauksessa mainitsin, tässä aika lailla yhdistyy monta lempparia :D

2 kommenttia:

  1. Kivat Halloween-kynnet! :) Mulla tahtoo kans aina mennä tällaset teemajutut kynsien kanssa ihan ohitse, mutta ei kai se haittaa... Halloween jostain syystä ilahduttaa mua vähän tässä kaamoksen keskellä pienenä piristyksenä, vaikken sitä itse oo mitenkään ikinä edes viettänyt ja ällöän kauhuleffojakin - - mutta kuitenkin... Juhlia saa aina olla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekään en juhli koko halloweenia mitenkään muuten, mutta kynnet tulee silti tehtyä... Ja kauhuleffat on ihan kamalia, en katso niitä koskaan!!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...