19.10.2014

Distressed nude

Essencen Candy Love päätyi omistukseeni ihan sen takia, että näin sen kaverilla tikutettuna. Tämäkin on näitä, jotka muuttuvat hyvin eri näköisiksi kuivuttuaan kynnelle. Ylemmässä kuvassa voi verrata pullon väriä kynnen väriin. No sepä se, en itsekään samaksi lakaksi uskoisi jos en tietäisi. Näköjään näiden Essence-lakkojen kanssa ei aina voi olla kovin varma siitä, mitä saa. Eli etu- ja keskisormessa ja nimettömässä on pohjalla juurikin Candy Love. Nimettömässä saman merkin Black Dress and White Tie, pikkurillissä W7 Night suede.

2014-10-19_1
2014-10-19_2

No entäs keskisormi, kuuluu tässä vaiheessa kysyä. Niin, mitäpä sille keskisornelle oikein kuuluu? No minäpä kerron mitä sille kuuluu. Sille kuuluu nyt sitten tuollainen distressed-kuvio W7:n valkoisella ja tuolla Nightilla. Pitikö siinä sellainen olla? No ei.

No mitä siinä sitten piti olla? Siinä piti olla vesimarmorointia, jota aioin pitkästä aikaa tehdä. No miksipä siinä ei sitä sitten ole? Siksi, että siitä ei tullut yhtään mitään. Candy Love pääti, että tää ei ole yhtään mun juttu ja painui suoraan pohjalle. Night leveili ensin ihan kivasti, mutta halusi sitten omistaa koko alueen, eikä antanut muiden enää levitä jälkeensä. White kyllästyi näihin kahteen kaveriinsa ja päätti olla tekemättä mitään. Marmoroi siinä sitten...

Että distressed. Ikinä ollut tätäkään ennemmin kokeillut, mutta kun olin päättänyt näitä lakkoja tuhon kynnelle saada niin en muutakaan keksinyt. Olisin varmasti tyytyväisempi tähän lopputulokseen jos se olisi ollut alunperin tarkoituksenakin, mutta nyt näen tässä vain ne puuttuvat marmoroinnit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...