29.9.2014

Jotain sentään

Syystä tai kolmannesta ei näköjään tämä bloginpito taas maistu. Jotta ei tämäkään täysin taas jäisi heitteille, tässä nyt sentään jotain. Vaikka ei olekaan kynsiä.

En enää kunnolla muista miten, mutta päädyin internetin ihmemaassa tähän tutoriaaliin. No, kaikkeahan pitää kokeilla, joten heti metsästämään tarvikkeita. Joka ei sitten ollutkaan ihan niin heittämällä tehty kuin äkkiseltään voisi luulla. Styroksimunia löytyi kyllä lähi-Kärkkäiseltä mutta ne nastat. Joku on ilmeisesti päättänyt, että kukaan ei halua kuin niitä muovipäällysteisiä nastoja. No eihän niitä ny voi ostaa, sulaisivat lakan alla kuitenkin. Kaikeksi onneksi sentään Halpa-Halli pelasti, siellä oli ainoastaan valkoiseksi maalattuja nastoja. Jess!!

2014-9-25_1
2014-9-25_2

Eli tässä siis kaksi ensimmäistä tuotosta. Eihän näihin nyt raaskii mitään kovin arvokkaita lakkoja tuhlata, joten näihinkin lakat valikoituivat sieltä poistopäästä. Onhan tuolla laatikossa lakkoja, joista varmaan saisi aikaan tosi nättejä munia, mutta kun yhteen menee aika paljon sitä lakkaa. 

Sitten pistin Kiinasta tilaukseen vähän enemmän nastoja, saapa nähdä mitä niistä saa aikaan. Pussissa oli kuitenkin enemmän näitä styoksiaihioita...

4 kommenttia:

  1. Hauskoja! Mäki oon leikkiny lakoilla viimeaikoina, ja mulla ois täällä 100 ylimäärästä paria korvakoruja.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korujakin on kiva tehdä lakoilla :) Niissä tulee vaan se sama ongelma kuin näissäkin, että mitä niille tekee sit kun ovat valmiita....

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...