22.9.2014

Nytkö se on se syksy?

Muistan vielä, kun tätä lakkaajauraani aloitellessa en sitten yhtään uvkonut, että lakkamieltymykset vaihtuisivat vuodenaikojen mukaan. Voi kuinka olinkaan väärässä!

2014-9-22_1

Paikkailin kokoelmani puutteita ruskeiden lakkojen osalta kesälomareissullani, kun sikäläisestä Emotionista löytyi tarjouksesta OPIn My Private Jet. Samaisen lakan jokin versio taitaa löytyä aika monesta muustakin kokoelmasta, jos oikein muistan. Honey Ryder pääsi kynsille jo toistamiseen lyhyen ajan sisään, kyllä kannatti pistää menemään se My Vampire is Buff, joka vain makasi laatikossa sen ensimmäisen fiaskon jälkeen :)

Päätin antaa tuolle MoYoun laatalle taas kerran mahdollisuuden käyttäytyä nätisti. No, valitsin tarkoituksella ohuen kuvion, mikä onnistui aivan kohtuullisesti. Onhan siinä reikiä, mutta ei onneksi niitä epämääräisiä haamukuvia tai pahaa leviämistä. Laattana siis Pro 06 ja olettaisin leimauslakan olleen China Glaze Passion, sillä eipä muitakaan kultaisia leimalakkoja laatikoissa lymyile.

Ah. Aivan ihanat kynnet! Kuvissahan tuon Jetin kauneus ei oikein välity, mutta ihanan kimaltava se on. Neonvärit, nähdään taas ensi keväänä. Siihen asti en halua kuullakaan olemassaolostanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...