20.8.2014

Minttua nimessä mutta ei muuten

Ja samalla linjalla jatketaan. Seuraavat kolme lakkaa purkista ulos: China Glaze Sci-Fly By, Gina Tricot Minty lavender ja Perfect S76. Keskimmäisissä sormissa on leimat Konadin valkoisella laatasta W202. Mikä ihme on saanut Gina Tricotin nimeämään täysin sinisen lakan mintuksi?

2014-8-20_1
2014-8-20_2

Ja miksi tämä yhdistelmä ei sitten taas miellytä silmää. Siis hei tässähän on ihan sentään leimattukin. Leimattu. Oikein koristeltu näitä kynsiä. Eikä vaan vedelty eriväristä lakkaa eri kynsiin. Mutta kun silmä on sitä mieltä että ei käy. Ei. Niin millään sitten ei käy. Pöh. Tyhmä silmä, opettele tykkäämään.

Vaan kyllä se silmäkin oppii. Jostain syystä tuli klikkailtua auki vähän vanhempia postauksia ja voi hyvänen aika. Miten ihmeessä jotkin noista on muka joskus näyttäneet ihan hyvälle??? Miksei kukaan ole sanonut, että sillä kynsien mitallakin on väliä? Tästä eteenpäin julistan liian vanhat postaukset pannaan, älköön kukaan enää katselko niitä. Niih. Ettäs tiiätte ny!

2 kommenttia:

  1. Huh, samantapaisia tuntemuksia joskus täällä ja omat vanhat noloja. En kuitenkaan poistanut, koska niitä katsellessaan voi huomata ehkä oppineensa jotain. Terkkuja :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, saa ne täälläkin olla muistuttamassa siitä, että ei se oma silmä aina ole se paras mittari. Tai että maku voi ajan kuluessa muuttua :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...