12.8.2014

Lintsikynnet

Instagramissa minua seuraavat tietävätkin, että tuli käytyä taas Linnanmäellä. Olihan siellä taas hauskaa, vaikkakaan pääni ei hurjimipa laitteita kestä, sillä kärsin tosi pahasta korkeanpaikankammosta. Siitä huolimatta lempparilaitteeni on Mustekala, joka onneksi ei nouse kovinkaan korkealle. Ja pahin kaikista on maailmanpyörä, se on ihan hirveetä kun se jää sinne ylös killumaan. Jos vähänkään tuulee, se koko pikkuinen kuppi heiluu ja heiluu ja heiluu ja.... mistä huolimatta sinne piti silti mennä. Huoh, miksi minut on niin helppo aina puhua ympäri kaikkeen tuollaiseen. No, tuli siinä jonossa bongattua parit julkkiksetkin, toivottavasti en tuijottanut kovin pahasti. Näillä lakeuksilla kun ei useinkaan ketään teeveestä tuttua näe.

2014-8-11_1

Niin ne kynnet. Pitkään oli kokeilemattomien lakkojeni jono kovin lyhyt. En tiedä mitä tapahtui, mutta nyt niitä taas on, liikaakin. Nykyisellä lakkaustahdilla menee jouluun asti jos yhdessä lakkauksessa käyttää vain yhtä lakkaa, joten tahtia on tiivistettävä. Ei, ei lakkaustahtia vaan lakkojen käyttötahtia :) Eli tähänkin lakkaukseen sain upotettua kolme lakkaa!

2014-8-11_2

Etusormessa (ja peukussa) on holoa, China Glazen When Stars Collide. Keskellä pohjalla on Gina Tricot Purple Mint ja pikkurillissä Perfect Sand Laquer S75. Parit siirtokuvat vielä ja kimalletta I Snow You Love Me -pullosta. 

Ihan ei värien harmonia tässä nyt mennyt niin kuin piti, mutta on ne sentään kaikki violetteja. Jotenkin kun nämä olivat tikulla vierekkäin yhdistelmä näytti kivalle mutta kynsillä ei sit kuitenkaan. Pöh. Mutta luvassa on nyt näitä monen lakan lakkauksia useampiakin, sillä helteellä on laiskottanut ja näin saa helposti koristellun näköiset kynnet ilman turhaa vaivaa :D

5 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...