23.8.2014

3 * Essence

Seuraavaan lakkaukseen valikoitui kolme Essenceä: off to miami, hello rosy & get the party started.

2014-8-23_1

Lakkasin aluksi kaikkiin kynsiin off to miamin. Tämä oli ensimmäinen kokemukseni Essencen pikkupulloista ja taas kerran on ihan turha epäilys näitä vastaan voitettu. Tykkään vaan kovasti näistä leveistä sudeista, sellaisella nyt vaan on helpompi lakata kuin kovin ohuella.

2014-8-23_3
2014-8-23_2

Pariin kynteen sitten päälle glitteriä ja hiekkaa. Tämä oli ensikosketukseni myös Essencen hiekkalakkoihin. Ja näistä en ole ihan varma. Onhan se hiekkaa, joo, mutta jokin tökkii. Ehkä se on tuo väri, se vaan väistämättä tuo mieleen vispipuuron. Ei siinä mitään, vispipuuro on ihan hyvää, mutta mielleyhtymänä puuro kynsillä ei vaan toimi. Ja toisekseen näihin ei näköjään kunnolla muodostu sitä hiekkapintaa jos lakkaat enemmän kuin kaksi kerrosta. Huonompi juttu, sanoisin jopa.

Mutta näistä pikkuvioista huolimatta tämä oli taas viihtyisä lakkaus. Vaikka tämäkin on nimenomaan juurikin lakkaus, tässä ei ole tehty muuta kuin lakattu kynnet. Ja silti näyttää koristellulta! Jospa tällä tyylillä nyt sitten saisi aikaiseksi enemmän lakkauksia, kun näiden tekemiseen ei saa tuhrattua koko päivää. Eli näillä mennään :D :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...