29.8.2014

Köyhän naisen vinyylit

Taas mennään pelkillä lakoilla, käytetyt lakat ovat China Glaze Cherish & Kiwi Cool-Ada, Gina Tricot White, W7 White ja Perfect Sand Laquer S77. Keskisormessa ja nimettömässä on siis eri valkoiset pohjalla, ihan vaan vertailumielessä. Ja on se Gina Tricot vaan kivempi levittää. Ja vaikkei se näissä kuvissa näytkään, W7 ei ole yhtä puhtaan valkoinen vaan hieman luonnonvalkoinen.

2014-8-29_2
2014-8-29_1

Kukaan kynsiä seurannut ei ole varmasti viime aikoina välttynyt kynsivinyyleiltä. Niitä tuntuu olevan käytössä ihan jokaisella. Olenhan itsekin käynyt sivuja selaamassa, mutta ostamatta on jäänyt. Hinta on ihan järjettömän kova, en mitenkään voi nähdä itseäni maksamassa niistä noin paljoa. Mutta kun mieli tekisi saada edes vastaavanlaisia kuvioita kynnelle.

Onneksi ihmislapsi on luova. Rahanpuute on jokseenkin hyvä motivaattori. Olin harrastukseni alkutaipaleella käynyt Biltemassa ostoksilla ja hankkinut sieltä kuviosakset. Näissä on siis yhdet kahvat ja useampia erilaisia vaihtoteriä. Lisäksi jostain oli siunaantunut tällaisia tulostettavia tarra-arkkeja.

2014-8-29_3

Pienellä askartelulla näistä siis saa leikeltyä ihan passeleita vinyylejä :) Tämän postauksen mani on siis tehty näillä. Ja hyvin toimii! Tosin tietty ohut neonlakka ei ehkä ollut ihan kiitollisin lakka tuohon päälle. Kuten nimettömästä kyllä näkee...

Mutta hei siihen pääasiaan: saan tehtyä vinyylimaneja ilman varsinaisia vinyylejä! Jee :D

4 kommenttia:

  1. Laitoitpa viikon parhaan vinkin!! Tätä pitää alkaa heti kokeileen, mä en kans raski tilata oikeita vinyylejä. Jos nää ajaa asiansa ni jeeeee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä vaan :) Toivottavasti onnistut. Hankalintahan tässä on saada leikattua niin, että kuviot osuvat samaan kohtaan joka kerta.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...