6.8.2014

Keltaoranssi apina

En enää näitä uusia ostoksiakaan suuremmin tällä puolella esittele, helpompi on jotenkin vaan napata kuva sinne Instagramiin. Josta löytyy tänäänkin jotain uutta :) Osallistumisaikaakin on vielä jäljellä!

2014-8-5_1

Eli tämäkin uusi ostos on päässyt kuviin siellä Instassa. Monille tuntuu olevan lähes elämääkin suurempi missio löytää se täydellinen valkoinen lakka, mutta itse en näissä juurikaan eroja huomaa. Ihan kelpo lakka on tämä W7 White. En ainakaan itse osaa kokea tätä yhtään huonommaksi kuin sitä kovin kehuttua Gina Tricon valkoista. Hyvin tämäkin levittyi, ei se aivan sentään yhdellä peittänyt mutta toisella kerroksella oli jo jokseenkin tasainen lopputulos. Pitäisi varmaan kokeilla tähänkin vielä sitä essien leveämpää sivellintä, josko sillä olisi väliä.

2014-8-5_2

Valkoisella lakkasin siksi, että tämä W7 Fluorescent Yellow on neonlakka. Tarkoittaa siis suomeksi sitä, että viimeisetkin hermot menee jos yrittää saada tällä peittävää jälkeä. Mutta kuten muutkin neoniset kaverinsa, tämäkin on aivan omiaan valkoisen päälle. Kuva on varjossa siksi, että lakan lähes pimeässä hohtava väri tulisi parhaiten esiin :)

2014-8-5_3

Ja sitten mentiin sinne metsään että rymisee. Olin ihastellut tätä lakkausta ja mieli teki sitä apinoida. Ongelmahan oli vain se, etten omista noita vinyylejä. Aikanaan olen ostanut jostain ebaysta jotain tarroja, joissa on myös kuvioita. Kuvittelin siis ettei sillä nyt niin väliä voi olla. No ei niin, paitsi että a) nämä tarrat ovat ilmeisesti paljonkin leveämpiä kuin oikeat vinyylit ja b) kynteni ovat auttamattoman surkean säälittävän pienet.

Että eiku isot tarrat vaan kynnelle ja päälle parit kerrokset Misan Endless Keysiä. Lopputulos ei nyt sitten lainkaan vastaa esikuvaansa eikä miellytä silmää sitten lainkaan. No, onpahan keltaista ja oranssia. Edes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...