2.7.2014

Röpelöpintaa

Joskus kivoja lakkauksia syntyy aivan vahingossa. Kuten nyt tämäkin. Piti vaan äkkiä saada kynsille jotain. Lakaksi valikoitui China Glaze Bump & Grind. Ihan vaan siksi, että tämän alta tuskin näkyy geelilakkauksen raja, koska geelilakkauksen uusimiseen ei ollut aikaa.

2014-7-2_1

Ja niinhän siinä vain sitten kävi, että tykkäsin tästä kynsillä. Tekstuurilakoissa nyt vaan on sitä jotain, mikä vetoaa. Vaikka tässä ei olekaan kimalletta mukana, on se silti niiiiiiin kiva :)

Sitten iski vaan ongelmaksi se, että olin taas menossa ihan ihmisten ilmoille ja usein siellä aina joku äiti pyytää näyttämään kynnet. Mitäs olen tässä viimeiset pari vuotta jaksanut aina pitää koristeltuja kynsiä... No, tekstuurilakan koristelutavat on aika vähänä, satutko arvaamaan mihin päädyin?

2014-7-2_2

Että leimoihin. Näistä tuli aika merelliset kynnet, sillä sain päähäni leimata sinisellä ja valkoisella Konadilla tuollaisen ankkurikuvion jostain Bundlen laatasta. Enkä sitten ottanut huomioon sitä, että tekstuurin päälle ei leimoja oteta toista kertaa. Ja että tällaiset kuviot olisi syytä saada suoraan, jotteivät ne näyttäisi ihan tyhmälle.

Mutta jos näitä ongelmia ei oteta huomioon, näistä tuli oikein kivat. Ihmeesti näissä vaan viihdyin ja piti niitä parille äidille esitelläkin, että ei näitä ny ihan turhaan väännetty :P Valitettavasti näistä kuluu leimat aina aika helpolla pois, joten vaihtoonhan ne meni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...