5.7.2014

Kesä! Tule jo!

Tällä kertaa ihan puhdasta apinointia. Löysin nämä kynnet ja piti saada mulle kans. Sun Worshipper löytyy ihan omastakin laatikosta, sillä siis aloitettiin. Lakka on edelleen täysin mahdoton kuvattava, ei se oikeasti ole noin keltainen. Ennemminkin määrittelisin lakan värin oranssiksi...

2014-7-5_1

Pinkkinä neonina tässä lakkauksessa saa toimia Pink Voltage, joka on edelleen aika ihq :) En omista mitään muuta pinkkiä neonlakkaa, joten valinta oli siinäkin mielessä helppo. Liukuväri jopa onnistui tällä kertaa ihan kohtuullisesti. Jee!

2014-7-5_2

2014-7-5_3

Jonkin aikaa sitten tuijottelin tuota liukuväriä ja mietin, että mitäpä sitten. Tuli kilautettua kaverillekin, joka ehdotti leimaamista. Jotenkin se ei vaan tuntunut oikealle ja päädyin vain kuorruttamaan koko komeuden shine of the timesilla. Pitäähän senkin nyt edes joskus päästä ulkoilemaan!

Hyvin näilläkin poikia kannustettiin. Tuli käytyä Siilinjärvellä pelaamassa, kotiintuomisiksi saatiin kaksi voittoa. Ja taas sai äideille esitellä :D Ehkä se on siis hyvä että tuli kesä ja pelit, onpahan jokin syy edes pitää kynnet kuosissa!

2 kommenttia:

  1. Oo ihanat kynnet. Aivan upean väriset. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Näistä kyllä tuli mieleiset :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...