11.7.2014

Pinkkiä pantterilla

Tämä ihanan pinkki hiekkalakka vaati päästä kynsille. Tämä on niitä pinkkejä joista tykkään :) Liian hailakat eivät saa syttymään mutta tällainen neonpikki on aika jees.

2014-7-17_1

Ärsyttävästi näillä ei ole nimiä, tämäkin on ihan vaan Perfect Sand Laquer S 73. Neonpinkki hiekkalakka kimalteella. Koristelut olivat taas kerran pahasti hukassa, joten päätin kokeilla tätä päällyslakan kanssa. Kimalle oli kameralleni jokseenkin liikaa ja kuvat näyttivät jokseenkin omituiselle kaikki. Alla yksi ehkä hieman vähemmän omituisista.

2014-7-17_2

Tähän asti meni vielä jotenkin, mutta en tiedä mikä aivopieru sai yrittämään lepardikuviointia tähän. Ei, ei edes leimaamalla vaan ihan vaan vapaalla kädellä.

2014-7-17_3

 Joo. No, aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta. Aika kamalathan näistä tuli, jotenkin tuo lepardien piirtäminen ei tällä kertaa onnistunut sitten lainkaan. Huoh. Pitäisi vaan uskoa, että vapaalla kädellä saa aikaan ihan vaan sotkua eikä mitään muuta...

2 kommenttia:

  1. Apua miten söpö tuo Perfectin hiekkalakka.. Kuvittelenko vai onko mikroglitter siellä seassa moniväristä vallan vai ihan vain hopeista? Anyway, tosi nätti kyllä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuo glitter on minun silmääni ihan vaan hopeista. Mutta nätti lakka se kyllä on :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...