20.7.2014

Perinteet kunniaan!

Jos jotain tekee kolmantena vuotena peräkkäin, sitähän voi jo kutsua perinteeksi. Minä ainakin päätin kutsua, sopi eli ei. Kaikkihan alkoi jo vuonna 2012, jolloin tein tässä ensimmäisessä kuvassa näkyvän lakkauksen.

2012-8-6_2

Lakkoina on silloin vielä melko uunituoreet Orlyn Glowstick ja Melt Your Popsicle. Näillä siis leireiltiin, melko onnistuneesti jopa. Joten seuraavana vuonna, jo toisena vuotena peräkkäin lakkasin ihan just tismalleen samoilla lakoilla.

2013-7-3_1
Tämä toinen versio ei kannattanut aivan yhtä hyvin kuin edellinen. Tässähän ei tietenkään poikien pelitaidoilla ole mitään tekemistä minkään kanssa. En vain onnistunut toistamaan edellisen vuoden lakkausta riittävän hyvin. Niih. Ja miksi olen pitänyt vuosi sitten kynsiä noin pitkinä, varsinkin pikkurillin muutenkin ihme suuntaan kasvava kynsi näyttää todella omituiselta.... Mutta siis leiri meni näilläkin, taas.

2014-7-20_1

Joten annan teidän nyt ihan itse arvata, mitkä lakat ovat tässä viimeisessä kuvassa. Tässä siis vuoden 2014 versio leirikynsistä. Pitäähän sitä nyt väriä tunnustaa, jotta kaikki tietäisivät mitä joukkuetta kannatetaan. Kuva on näpsäisty hotellihuoneen ikkunan ääressä eikä lakkaus ole tässä ihan tuore enää.

Kannustus oli aika onnistunutta taas tällä kertaa, tosin kolme viimeistä peliä hävittiin. Meitä on melko innokas kannattajajoukko, josta lähtee yllättävän paljon ääntä :) Ainakin kerran lähellä istunut muuten vaan peliä katsomassa ollut henkilö siirtyi hieman kauemmas, vaikka me ihan vaan hurrattiin kun joukkueet juoksi kiilaan :P Ääni siis meni, mutta hauskaa oli. Tosin aivan järjettömän kylmää ja sateista. Tästä on siis jo hieman aikaa, mutta nyt tätä kirjoittaessa haluaisi taas vaan mennä takaisin. Se nyt vaan on aina kesän suurin kohokohta tuo leiri...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...