27.2.2014

Violettina diskossa

Jostain syystä tämäkin lakka oli jäänyt ilman kunnollista esittelyä. No, näitä Tronicoita tuli hamstrattua niin paljon, että kaikilla ei vaan jaksanut kunnolla swatchata. Mutta uusintakierroksella siis Virtual Violet.

2014-2-27_1

2014-2-27_2

Tosi nätti violettihan se on. Ja holoefektikin on ihan näkyvä, paitsi tietenkin näissä kuvissa. Ehkäpä seuraavan kerran lakkaan tällä taas kun on kunnon auringonpaistetta. Pelkällä lakalla mentiinkin sitten monta päivää, koska en vaan millään keksinyt näille mitään koristelua. Viisaana olisin jättänyt asian sikseen ja nauttinut vain kauniista lakasta, mutta eeeeeiiiiii.

2014-2-27_3

En ole koskaan oikein innostunut folioista. Tilasin joskus aikanaan ebaysta jonkin setin näitä, mutta en ole tainnut niitä käyttää koskaan. Päätinpä siis kokeilla jotain erilaista, tarkoituksena saada sellainen revitty efekti, jotta kaunis violetti näkyisi alta.

Kuva puhukoon puolestaan. Jotenkin diskopallot eivät kynsilleni sovi... Ehkä jos olisin menossa villlisti bilettämään, mutta tällä iällä ne ajat taitavat olla peruuttamattomasti takanapäin. Jos näitä olisi ollut käytössä joskus 80-luvulla, olisin saattanut moisia käyttääkin. Tässä ajassa nämä kuitenkin taitavat päätyä takaisin sinne laatikon pohjalle mistä sen kaivoinkin.

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...