24.2.2014

Metallia

Söpöily sai tällä kertaa jäädä, halusin jotain omemman näköistä kynsille. Pohjalle lakkasin China Glazen Awakenilla, jonka ostin lähinnä leimailuja varten.

2014-2-23_1

Mutta kivahan se on kynsillä muutenkin :) Peittää yhdellä kerroksella, mutta tällaisten metallilakkojen tavoin siveltimen jäljet jäävät kyllä näkyviin.

Visiona oli sitten pistää tähän päälle siirtokuvia arkista T305. Ja oikein hyvin ne kynsille istuivatkin ja lopputuloskin miellytti silmää kovin. Onneksi on pari arkkia näitä varastossakin. Ongelmat vaan alkoivat siinä, että kiiltävästä lakasta kiiltävillä siirtokuvilla oli mahdotonta saada kuvaa suorassa valossa...

2014-2-23_2

Eli piti turvautua ulkona saatavilla olevaan valoon, joka sattui olemaan aika vähäistä. Tässä valossa sain kuitenkin siirtokuvat edes erottumaan pohjastaan, mutta kuva jäi kovin rakeiseksi. No, saa siitä jotain selvää, ehkä.

2014-2-23_3

Onneksi oman pään pettäessä voi saada kavereilta apua. Itselleni ei taas olisi tullut mieleen käyttää mattalakkaa, mutta sen avulla kynsistä sai liian kiillon pois ja kuvistakin sai jotain selvää. 

Sille nyt vaan ei mitään voi, että omaa silmääni tällainen lakkaus miellyttää huomattavasti enemmän kuin vaikkapa tuo ystävänpäivän ällötys. Minua tehtäessä on ne söpöt pinkit tyttögeenit nyt vaan unohtuneet sopasta kokonaan :P

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...