11.2.2014

Violetti, se on ilmiselvää

Tämä on taas niitä manikyyrejä, jotka siellä oman pään sisällä kuulostivat todella hyvälle. Lopputulos vaan sitten kuitenkaan ei vastannut sitä odotusta...

2014-2-9_1

Tarkoitus oli siis parilla hempeällä violetilla tehdä liukuväri, joka olisi nimettömässä vastakkaisilla väreillä. Lakkoina OPI You're Such a Budapest ja Essie To Buy of Not to Buy. Ja lopputulos on sanalla sanoen oudon näköinen. Molemmat ovat oikein nättejä lakkoja, mutta jostain ihmeen syystä näin yhdistettynä ne eivät vaan toimi. Ei niin mitenkään.

2014-2-9_2

Tähän piti vielä sitten saada leimattua jotain violettia päälle. Leimaamisestakaan ei meinannut tulla mitään, yksikään kuvio ei vaan suostunut nousemaan. En muista montaako kuviota kokeilin ennen tätä, mutta ihan liian monta. Leimauslakkana A England Lady of the Lake.

Että ei onnistunut. Olivat taas sellaiset kynnet, että puistatti joka kerta niitä katsoessa. Mutta totuttuun tapaan ei ollut aikaa näitä heti korjatakaan. Eli piti vaan koittaa pitää katse jossain muualla kuin kynsissä...

Mutta jottei lopetettaisi näin allapäin, kannattaa nyt käydä Adeninassa shoppailemassa! Kunhan ostat vähintään 20 euron arvosta tuotteita, saat koodilla ALE15 koko ostoskoristasi 15% alennusta :) Eli varsinkin jotkin A England - lakat saa nyt todella edullisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...