18.2.2014

Mahdoton punainen

Uusintakierroksella tällä kertaa OPI Wocka Wocka. Joka on juurikin se mahdoton punainen. Kuvata, siis. Se ei ole sitten lainkaan tämän värinen, ei ollenkaan. Mutta kamera ei vaan suostu näyttämään sitä oikeaa väriä.

2014-2-12_1

Livenä väri on paljon nätimpi. Lakka ei missään nimessä ole näin punainen, vaan se vivahtaa huomattavan paljon violettiin. Ehkä parhaan aavistuksen oikeasta väristä saa tuota pullosta hieman pikkurillin kynnen alapuolelta. Ja vähän keskemmältä. Siis tuosta kohdasta johon valo osuu. Mutta ei se ole myöskään tuon värinen. Google tosin osoittaa todeksi sen, ettei tätä ole kukaan muukaan saanut kuvattua, ihan samaa punaista näyttää kaikki...

2014-2-13_1
Tähän piti sitten leimata laatasta W206 noita hevosia. Miksi on olemassa niin vähän laattoja, joissa on hevoskuvioita? Tai jos on, ne on jotain mailittleponeja, jotka eivät itseäni kiinnosta pätkääkään. Pikkurillissä on kerros Be Merry, Be Brightia. Ja koska postauksessa on kyse kuvaamisen mahdottomuudesta, eivät nämäkään leimat kunnolla näy koska lakka peilaa niin. Mutta uskokaa pois, ne oli ihan nätit! Varmaan oli. Uskokaa nyt jo!!

Niin ja ne Bundlen laatat! Niille on saatu (toivottavasti) uudet omistajat: Setti 1 -  Nanne / PinkkiPantteri sekä Setti 2 - Matilda Alalammi. Laitan teille sähköpostia, vastailkaahan nopeasti niin saatte laatat :) Odottelen vastauksia lauantaihin 22.2. saakka, sen jälkeen joku muu saa laatat!

1 kommentti:

  1. Voi ei, mie vasta nyt lueskelen tätä ja viestitkin sain vasta tänään :(
    Toivottavasti leimaussetti saa uuden rakastavan kodin! ♡

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...