28.2.2014

Postia Kiinanmaalta

Tällä kertaa ohjelmistossa hieman erilainen ostos. Lupasin kaverille näpätä muutaman kuvan tästä iibein ihmeestä ja totesin samalla vaivalla tekeväni ihan postauksen asiasta. Kynsiä on siis turha tästä tarinasta etsiä, joten jos niitä odotit niin saatat vaikka pettyä.

2014-2-28_1

2014-2-28_2

Jos klikkasit tuota ylempää löytyvää linkkiä, saatat ymmärtää ihmetykseni kun paketista kuoriutui tämä. En ihan odottanut, että tämä näin täysin näyttäisi oikealle Naked kakkoselle. Tai mistä minä edes tiedän mille se oikeasti näyttää, mutta pikaisesti kuvia vertaillessa yhdennäköisyys on kyllä huomattava.Vaikka eihän tuohon hintaan Kiinasta tullut paletti nyt mitenkään voi olla täysin aito ja oikea. Saatikka että se olisi minulle sellaisena edes myyty.

2014-2-28_3

2014-2-28_4

2014-2-28_5

Värit näyttävät ihan kivoille ja nimet nyt ainakin ovat ihan samat kuin esikuvassaan. Nyt vaan sitten googlaamaan hyviä tutoriaaleja, sillä ajattelin opetella meikkaamaan. Kyllä, nimenomaan opetella. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan vai miten se meni. Vaikka omalta osaltani taitaa olla jo armottomasti aivan liian myöhä...

Jospa tällä nyt sitten oikeasti tekisikin jotain. Minulta löytyi jotain mitälie ikivanhoja luomivärejä, joista ei edes hinkkaamalla saanut enää kunnolla väriä irti. Roskiin vaan, mitäpä sitä moisia säästämään. Kun todellakin olivat varsinaisia vuosikertatuotteita jo, vähintään teini-ikäisiä tai jo nuoria aikuisia.

2014-2-28_6

2014-2-28_7

Ikäänhän en on luomivärejä näin käteen kokeillut, mutta kuulemma tästä sitten kyllä näkee onko luomivärissä pigmettiä vai ei. Vaaleimmat sävyt eivät tietenkään iholta suuremmin erotu, mutta se lienee tarkoituskin. Tummemmista jää kyllä selvät jäljet. Toivottavasti näistä nyt oli apua :P

Mutta älkää siis huoliko, tämä oli jokseenkin varmasti nyt ihan tällainen ainutkertainen hairahdus asiasta. En todellakaan aio alkaa postaamaan meikkikuvia, sillä ihan oikeasti en osaa meikata. Tämä postaus oli siis vain ja ainoastaan kaverin avuksi, joka miettii saman paletin ostamista. Onhan tämä nyt huomattavasti halvempi tuolta Kiinasta kuin alkuperäinen. Laatuvertailua on paha tosiaan tehdä, kun en sitä aitoa ja oikeaa ole koskaa nähnyt (ja tuskin tulen näkemäänkään). Mutta uskon ainakin, että omiin harjoituksiini tämä sopii ihan mainiosti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...