1.1.2014

Vuosi 2013 kuvina

Ennen vuodenvaihdetta ei ollut aikaa tehdä tällaista postausta, mutta näin uudenvuodenpäivänä ei ole kummempaakaan tekemistä. Tässä siis yhdet kynnet joka kuukaudelta vuonna 2013! Siis juurikin ne, jotka omasta mielestäni ovat onnistuneet parhaiten :P

2013-1-25_2

Tammikuussa tein nämä kynnet. Silloin ollin sitä mieltä, että nämä eivät sitten yhtään ole omannäköiseni, mutta niin ne vaan näin jälkeenpäin katsottuna olivat kuukauden parhaat. Vaikka näyttävätkin edelleen sohvatyynyiltä.

2013-2-21_3Helmikuun kynsiä edustavat nämä kynnet. Lopputulos miellytti silmää silloin eikä asia näytä minnekään siitä muuttuneen. Sininen on aina ollut lempivärini, eikä näköjään lakkojen kohdalla ole poikkeusta tähän sääntöön. Kunhan väri on vain puhdas.


2013-3-28_3

Maaliskuu oli näköjään taas lakkauksellisesti heikompi. Sieltä ei oikein mikään noussut ylitse muiden. Mutta kun jotain piti valita, päädyin tähän lakkaukseen. Jos ei muuta niin siksi, että tuo Dragon nyt vaan on ihq.

2013-4-29_4

Huhtikuussa saatiin jo ihan aurinkoakin :) Siinä siis riittävästi syytä kaivaa neonia ja holoa varastoista. Nämä kaksi yhdistyivät tässä lakkauksessa, joka edelleen jaksaa miellyttää silmää.

2013-5-19_2

Toukokuun kauneimmaksi valikoitui tämä lakkaus oikein kesäisine väreineen ja teemoineen. Vitsit, kunpa sitä edes itse käsittäisi että miksi jokin aina onnistuu ja toinen sitten taas ei. Lakkaus siis. Saisi aikaan enemmän näitä onnistuneita ja vähemmän niitä ei-niin-onnistuneita..

2013-6-20_2

Kesäkuu näkyy taas olleen näitä kuukausia kun mikään ei vaan onnistu. Epäonnistuneita lakkauksia koko kuukausi täynnä. Vähiten epäonnistuneeksi valitsin tämän lakkauksen. Mutta ei se kyllä missään nimessä kisaa vuoden parhaan tittelistä.

2013-7-24_3

Mutta eipä näköjään heinäkuu ollut paljoakaan parempi. Jouduin siis taas valitsemaan parhaan ennemminkin lakan kuin koko lakkauksen perusteella. Tässä lakkauksessa käytetty Briarwood nyt vaan on aika ihana. Eiku tosi ihana. Lakkauksen niittikoristelu puolestaan... no joo.

2013-13-11_6

Elokuussa sentään näkyi jotain valoa tunnelin päässä. Tämä lakkaus oli ihan onnistunut. Ja kas, näköjään toinen kerta kun Flip Flop Fantasy pääsee tälle listalle :D  Se on kyllä ihan ehdoton kesälakka.

2013-9-7_8

Syyskuun kynsiksi valitsin nämä. Pitihän sitä yhdet keltaoranssit saada mukaan, kun niitä kuitenkin jokseenkin monet tuli kesän aikana tehtyä. Näistä tuli kyllä onnistuneimmat siitä porukasta.

2013-9-30_4

Lokakuu oli vaikea kuukausi siksi, että sieltä taas olisi löytynyt vaikka useammatkin kivat kynnet. Valitsin kuitenkin nämä kynnet ihan tämän liukuvärinsä takia.

2013-11-24_4

Marraskuussa hypättiin sitten jo kovinkin talvisiin tunnelmiin, vaikka ulkona sitä talvea sai vielä odottaa (ja saa edelleen, toim. huom.). Kuvat tästä lakkauksesta eivät ole erityisen onnistuneita, mutta itse lakkaus oli kyllä mielestäni kiva.

2013-12-24_4

Joulukuun parhaaksi valitsin tämän jouluisen lakkauksen. Se ei ole erityisen monimutkainen, mutta ei sen aina tarvitse niin ollakaan. Ei ole kerran eikä kahdesti, kun on tullut lähdettyä sitä moniutkaisuutta hakemaan väkisin ja menty metsään ja lujaa.

Että semmoinen vuosi se. Pitäisikö pistää pystyyn kisa? Jos ketään kiinnostaa, voisin arpoa jonkin pienen palkinnon niiden kesken, jotka äänestävät jotain näistä lakkauksista vuoden parhaaksi. Tai saa toki valita jonkin muunkin viime vuoden lakkauksen, jonka olen tältä listalta pois jättänyt.

Eli jos kiinnostaa jätä kommenttina se kuukausi, jonka kynsiä äänestät.

4 kommenttia:

 1. heinäkuu ! Nuo a Englandin lakat on vaan niin ihania :)

  VastaaPoista
 2. Toukokuun kynnet ovat minun mieleeni eniten! Ehkä ei ihan kesäiset mutta silti niin kauniit! :))
  Hyvää uutta vuotta sinulle ^-^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä kyllä tuli kivat, sitä ei voi kieltää :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...