9.1.2014

Muutama ostos

Näistäpä osa on jo esitelty kynsilläkin, mutta esitellään nyt sitten vielä pulloina nämä itse pukinkonttiin hommatut lahjat. Vasemmalta oikealle ja alhaalta ylös:  Just Be-Claws.  Be Merry, Be BrightSanta Red My List, Love Marilyn ja Awaken.


2014-11-9_1


2014-11-9_2

Synttärilahjaksi itselleni tilasin puolestaan nämä kaksi, mutta niiden matka tänne vaan kesti melkoisen kauan. Jätin sen OPIn Puren ostamatta ja ostin sen sijaan He Went to Jarredin. Ja ettei pullon matka olisi niin kovin yksinäinen, hankin matkaseuraksi keltakultaisen serkkunsa The Midas Touchin. Molemmat olivat todella pitkään out of stock, joten sähköpostin kolahtaessa luukkuun en suuremmin miettinyt tilaanko vai en :P

2014-11-9_3

2014-11-9_4

Piti sitten hieman laskeskella, numeroiden perään kun olen :) Itsestäni tuntui, että vuonna 2012 tuli osteltua ihan himmeitä määriä lakkaa kun harrastus oli vielä niin uusi. Tarkkaan en saanut laskettua, mutta täältä blogin ostopostauksista laskettuna ja vähän ylöspäin pyöristettynä sain tulokseksi noin 155 lakkaa. Epäilen luvun olevan vieläkin liian pieni, sillä lakkoja on laitettu aika reippaasti jo kiertonkin.

Oma näppituntumani kertoo myös, että vuonna 2013 ei tullut niinkään osteltua lakkaa. Blogi tukee tätä käsitystä, taaskin ostopostauksista laskettuna lakkaa tuli 74 pulloa, joista niistäkin suuri osa melko alkuvuodesta. Jos ei olisi ollut OMG:tä ja Tronicaa, luku olisi reippaasti pienempi.

Olenko siis oppinut vähän hillitsemään itseäni? Onko lakkamerkeiltä tullut huonoja kokoelmia? Vai onko rahat vaan yksinkertaisesti ollut loppu? Oletettavasti totuus on jossain sillä välillä :)

4 kommenttia:

  1. Kaikki taitaa olla totta noista viimeisistä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin määkin luulen :) Eli ei ole vaan yhtä syytä, vaan monta syytä jotka yhdessä tekee tuon :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...