30.1.2014

Unohdettu työkalu

Tämä lakka on maannut laatikoissani lähes tämän harrastuksen alkuajoista saakka. En enää todellakaan psyty muistamaa, miksi tämä on tullut ostettua aikoinaan. Mutta siitä huolimatta: China Glaze Royal Tease.

2014-11-30_1

Ihan nätti metallinen violetti. Ei peitä yhdellä kerroksella vaan vaatii useamman, taisin lakata kolme että sain riittävän tasaista jälkeä. Siveltimen vedot jäävät näkyviin, mutta niinhän tällaisissa aina. Mutta tämä ei toisaalta väriltään eroa kovastikaan saman merkin Harmonysta, joka peittää yhdellä kerroksella ja siksi sopii erinomaisesti leimailuun. Että tämä saa lähteä, jos vaan jostain ottaja löytyy.

2014-11-30_2

Koristeluideat olivat taas kerran pahasti hukassa, joten harhailevat silmäni osuivat hyllyssä lojuneeseen laatikkoon. Tässä laatikossa majailivat toista vuotta sitten Biltemasta ostetut kuviosakset. Jotka siis tuli ostettua siksi, että näillä voisi tehdä hienoja kuvioita kynsille, ts. unohtaa totaalisesti. Päätin nyt siis viimein hyödyntää näitä ja leikkasin teipistä kuvioita. Toiselle puolelle kynttä siis Devotionia, jonka pullosta on jostain syystä lähtenyt osa kirjaimista kävelemään.

Joo. Olisi vissiin saaneet ne sakset jatkaa vaan pölyttymistään. Tai sitten harjoitusta vaaditaan. Ainakin pitää ensi kerralla käyttää toisenlaista teippiä, sillä tämänkertainen otti ja repeili poistettaessa, siksi osa kuvioista on vähän mielenkiintoisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...