28.1.2014

Pinkki paniikki

Ideat oli taas vaihteeksi hukassa, joten pyysin poikaa valitsemaan jonkin värin. Tyypillisenä poikana valinta osui tietenkin pinkkiin. Itse en edelleenkään ole oppinut kovin vaaleasta pinkistä pitämään, joten tällä kertaa nimestään huolimatta pinkkiä saa esittää Purple Panic.

2014-11-26_1

Talven pimeään aikaan sopiikin tällainen räväkkä neonväri sitten oikein mainiosti, eikös vaan? Oikeastihan tämä kuivuu mataksi, mutta päällyslakalla tästä saa oikeinkin kiiltävän. Muuten lakka on aika tyypillinen neon, kerrokset kuivuvat hyvin nopeasti ja niitä saa lakata useampia saadakseen mitenkään peittävää jälkeä.

2014-11-26_2

Jostain täysin selittämättömästä syystä tästä nyt vaan tuli mieleen piirilevyn pohja, on kai niitä tämänkin värisiä olemassa, ehkä. Tulipa sitten kokeiltua näitä uusimpia Bundle Monstereita, joista keskisormi sai tuon piirilevykuvion, etusormi ja nimetön binäärikoodia ja pikkurilliin pikku robo. Leimauslakkana muistaakseni Awaken.

Mutta jokin tässä taas kerran vaan tökkii. Väri on periaatteessa ihan kiva ja tykkään, mutta ehkä pitäisi kokeilla tätä piirilevyjuttua vähän perinteisemmillä väreillä, ts. vihreä ja kulta. Noh, tulipa kokeiltua. Nyt taidan painua pelaamaan :) Leeeeeeeeeeeeroy!

4 kommenttia:

 1. Mä oon ajatellut käyttää noita leimoja ehkä vähän erilaisen päälle kuin toi sun lakka. :D Olishan ne levyt tietty hienompia jos ne olisikin pinkkejä eikä vihreitä. :P

  Ja älä nyt sano ettei sulla vielä tota achia ole? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan toi vähän epätavallinen yhdistelmä :P

   Ja ei ollu, mutta nyt on ansaittuna nimi Jenkins :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...