31.12.2013

Omat lahjat

Tällä iällä sitä on jo aikaa sitten lakannut uskomasta joulupukkiin, joten lahjoja on turha odotella mistään. Mutta kukaanhan ei kiellä ostamasta itse itselleen jotain!

2013-12-31_1

Peukalossa, etusormessa ja pikkurillissä on lakkana Just Be-Claws. Pikkurillissä on lisäksi päällä Be Merry, Be Bright. Keskisormessa ja nimettömässä komeilee puolestaan Santa Red My List, joka taitaakin olla suosikkini tästä kolmikosta. Eikä tässä nyt pahaa sanottavaa ole näistä muistakaan.

2013-12-31_2

2013-12-31_3

Tähän kun vielä lätkitään päälle siirtokuvia arkeista BLE1760 ja BLE1754,  saadaan aikaan ihan mukavan näköinen lakkaus. Eli aivan viihtyisät kynnet saatiin tällä reseptillä aikaan.

Runosuonella on tänään taas kerran huono päivä, joten tekstiä ei häävisti irtoa. Loppuun kuuluisi varmaan toivottaa sitä hyvää uutta vuotta, mutta aikojen saatossa usko siihen parempaan seuraavaan vuoteen on karissut. Sen verran monta kertaa on tässä vaiheessa tullut toivottua, että edes ensi vuosi olisi parempi eikä se koskaan sitä ole. Että kun en usko siihen joulupukkiinkaan, en usko myöskään siihen, että tämä vuoden vaihtuminen jotenkin automaattisesti olisi jokin kovinkin ihmeellinen uusi alku...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...