22.12.2013

Joulua, vol 1.

Että jospa sitä viimein pääsisi oikein jouluisiin kynsiin tälle kertaa. Muutama talvinen lakkaushan tässä on jo tullut tehtyä, mutta ei ne järin jouluisia ole vielä olleet!

2013-12-22_1

2013-12-22_2

Tästä lakkauksesta oli päässä niiiiin hyvät suunnitelmat. Ja kuten aina, siellä pään sisällä ne näyttivätkin tooooodella upeilta. Pfft.

No. Jos lähdetään nyt kuitenkin tästä pohjalakasta, sehän on China Glaze Gossip Over Gimlets. Joka on siis hopeinen. Ööö... eiku kultainen. Eiku? No, sovitaanko että se on vähintään jouluisen kimnaltava! Mitään järisyttävää tästä ei jäänyt mieleen, se peitti ihan kohtuudella ja koostumuksessa muutenkaan ollut valittamista. Että siis kaikki hyvin tähän mennessä!

2013-12-22_3

2013-12-22_4
Siellä pään sisällä olleessa kuvassa sitten leimasin tähän päälle kaikkia tosi nättejä joulukuvioita useilla jouluisilla väreillä. Mutta kuten kuvista nyt tyhmempikin näkee, ei onnistunut ihan niin. Yllättäen mikään kultainen leima ei näkynyt tältä pohjalta yhtään minnekään (duh!) ja muutkin ovat... no jotenkin haileita. Ainoa leima, joka kunnolla erottuu, on tuo etusormi (pukin reki laatasta BM213 Konadin mustalla). Mutta onko se nyt sitten kovin jouluista, jos on mustat leimat?

Parhaiten näistä värikkäistä ehkä onnistui tuo peukalo (BM14, Perceval ja Saint George), sillä se nyt vähän sentään erottuu. Etusormen kuvio on turhan ohut (samainen BM14 ja jälleen Perceval), samaten ilmeisesti tuo keskisormen kuusi (BM321 + Saint George). Ja vaikka pikkurillin paketti (BM205 + Perceval) ei olekaan erityisen ohut, ei se silti minnekään näy.

Että hyvin tylsät kynnet näistä tuli. Hyvällä mielikuvituksella kai tämän voi jouluisenakin nähdä. Onneksi tässä nyt vielä oli aikaa saada jouluksi jotain oikeasti jouluista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...