10.12.2013

Pikkujoulut

Tällekin vuotta oli sentään yhdet pikkujoulut. Ja kynnet piti tietysti saada kuosiin :) Inspiraatiota hain Pinterestin puolelta.

2013-12-9_1

Jostain syystä tämä ihanuus eli Ruby Pumps ei ollutkaan päässyt kunnolla kynsille aiemmin. En todellakaan ymmärrä miksi. Lakkahan tuskin sen kummempia esittelyjä kaipaa, eiköhän se ole kaikille jo ihan tuttu. Ja useilta löydy jo omistakin kokoelmista :)

2013-12-9_2

Kärjet valkaisin sitten Essien Blancilla. Ei noista oikein tasaiset tullut ja vähän tylsäkin tuo ihan pelkkä valkoinen oli. Tästäpä syystä päätin sutia tuohon päälle vielä A England Morgan Le Fayta.

2013-12-9_3

2013-12-9_4

Lopuksi vielä yritin lisätä tuohon rajalle hieman Merliniä. Olisi pitänyt valita ohuempi sivellin tai jotain, sillä tämä vaihe ei nyt mennyt jotenkin putkeen. Mutta onpahan kynnet, jotka sentään edes muistuttavat esikuvaansa!

Mutta mikä oli tarinan varsinainen opetus? No tietenkin se, että älä ikinä ala lakkaamaan kynsiäsi tuntia ennen lähtöä, varsinkaan jos kerroksia tulee johonkin osaan kynttä yhtään yli kolme. En siis päässyt ovesta ulos ilman useamman kynnen lakkausten täydellistä tuhoutumista. Oikeastaan esittelykunnossa oli siinä vaiheessa tasan vasemman käden keskisormi, nimetön ja pikkurilli. Kaikki muut sormet sai illan ajan piilottaa näkyvistä...

2 kommenttia:

  1. Tuon opetuksen olen karvaasti oppinut itsekin. Ja aina muutoinkin, kun haluaa kynsiensä näyttävän extra-hyvältä, niin sitten mennään metikköön ja pahasti.. :/

    Mä kuulun siihen harvinaiseen kastiin, kellä ei (vielä) ole Ruby Pumpsia. Tällä hetkellä kynsillä on Essien Leding Lady ja tämäkin on itkettävän kaunis.

    VastaaPoista
  2. Jännää tosiaan se, että silloin kun pitäisi oikein onnistua niin tulee niitä pahoja epäonnistumisia...

    Ja kyllä tuo Ruby Pumps ehdottomasi ansaitsee paikan kokoelmassa :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...