30.11.2016

Marraskuun 2016 ostokset

Taas on kuukausi vilahtanut, mitähän sitä taas tulikaan ostettua!

2016-11-30_1

Kyllä, onnistuin saamaan itselleni tällaisen. Sehän on ilmielävä Essencen joulukalenteri! Näitähän on osa ilmeisesti joutunut kovinkin metsästämään. Itse sain omani Kärkkäiseltä, kun tiesin suunnilleen että minä päivänä käydä niitä katselemassa. Eihän nämä missään hyllyssä ollut vielä, mutta kun olivat kerta laittaneet ne pahvilaatikot silleen sopivasti siihen hyllyn viereen ja se laatikko oli jo auki niin tokihan niitä sieltä sai ottaa. Kun kerran kassaltakin hinta tuotteelle löytyi, niin pääsin onnellisena kalenterinomistajana kaupasta ulos. Näitä tuskin kovin paljoa sinne tuli, sillä toista kertaa en näitä siellä havainnut.

2016-11-30_2

Tässä vielä sama kalenteri kuvausapulaisen kera. Milli on myös kovin kiinnostunut laatikon sisällöstä, pianhan sitä pääseekin availemaan. Toivottavasti sisältö ei ole liian suuri pettymys. Mutta jos joku tietää mitä kalenteri sisältää, EN halua tietää. Olen onnistunut olemaan spoilaantumatta ja haluaisin kyllä tämän tilanteen säilyttää :)

2016-11-30_3

Laitetaan tämäkin nyt tänne, vaikkei mikään erikoisempi lakka olekaan. Taisin tässä jossain postauksessa jo mainitakin esitysmoodista, joka on tällä hetkellä kynsilläni. Siihen kuuluu olennaisena osana päällimmäiseksi laitettava mattalakka, koska kynsien pitää näyttää lakkaamattomilta. Vanhan Gina Tricotin mattalakkani alkaa vedellä viimeisiään, joten päädyin tilaamaan tämän Ebayn ihmemaasta.

2016-11-30_4

Sitten siihen yllätysosaan, josta olen edelleen jopa ihan itsekin hieman yllättynyt. Mitään ei ollut tarkoitus tilata, mutta kun bongasin perjantaina Kauneudenkaupan Black Friday -alen tuli klikkailtua itsensä kauppaan. Tarkkaislmäisimmät varmaan huomaavatkin, että tilaus sisältää huomattavan määrän crackle-lakkoja. No siis kaikki muut ovat crackleja paitsi tuo etummaisena oleva That's Hula-rious! Miksi ihmeessä? Eihän _kukaan_ enää niitä käytä. No eivät nämä kynsille olekaan tulossa :D Nämä menevät suoraan askarteluun eli korujen tekoon. Huomasin vähän puolivahingossa että tällaiset cracklet tekevät ihan omanlaisiaan kuvioita, joita ei muilla lakoilla saa aikaiseksi. Että siksi nämä.

28.11.2016

Merta ja simpukoita

Ei varmaan yllätä ketään, että testipaketissa oli myös laattoja. Tällä kertaa pääsi testiin Born Pretty Storen laatta, jossa on meriaiheisia kuvioita.

L012
Jostain syystä kokoelmassani on vähän heikosti näitä meriaiheisia laattoja. Ja sitten ne mitä on eivät vaan sisällä sopivia leimoja. Tässä laatassa on kuitenkin ainakin omaan makuuni tosi kivoja kuvioita. Jotka eivät ole koko laatan kokoisia. En vaan tykkää monestikaan näistä koko laatan kuvioista, niistä on monesti todella vaikeaa saada sitä haluamaansa kuviota kynsille asti.

Laatta itse toimi täysin moitteetta. Kuvioiden nousemisessa ei ollut mitään ongelmaa, kaikki mitä kokeilin nousivat ilman tappelua. Ja sehän ei ole aina mitenkään niin sanottua näiden idän ihmeiden kanssa. Tämä laatta löytyy kaupasta osastosta Nail Art ja itse laatta löytyy täältä: 春の歌 12*6cm Rectangle Nail Art Stamp Template Sea Shell Starfish Design Image Plate Harunouta L012 . Näkyy olevan hyvässä tarjouksessakin :)

2016-11-19_1

2016-11-19_2
Kokeilemattomissa oli jo tovin aikaa majaillut Essence rock my soul, joka on oikein oiva pohja tälle merelliselle lakkaukselle. Leimauslakkoina on käytetty A Englandin Excaliburia ja Kondin valkoista. On vaan niin pienet noi kynnet, että eihän niihin nyt kovin isoa kuviota saatu siirrettyä. Mutta kyllä se meri näistä jotenkin silti välittyy :)

Jos tämä laatta alkoi kiinnostaa, se löytyy siis  Born Pretty Storesta  ja koodilla YRL91 saat 10% alennusta tilauksestasi!

YRL91

25.11.2016

Kynsimatto

Katsellaanpas taas kerran testituotteita. Tällä kertaa pääsi testiin Born Pretty Storen matto, jonka päälle voi tehdä taiteiluja.

En ole aiemmin tällaista vastaavaa mattoa omistanut, joten hyvin mielenkiinnolla oltin sen kokeiluun. Tähän mennessä matosta on saanut välttää muovinen kansiotasku. Ja täytyy kyllä todeta, että takaisin ei taida paluuta olla. On tämä vaan sen verran paljon kätevämpi tämä tätä tarkoitusta varten tehty matto. Tämä matto löytyy kaupasta osastosta Nail Art ja itse matto löytyy täältä: 1Pc BORN PRETTY Silicone Stamping Mat 21*15cm Foldable Washable Pad with Box. Ja tänäänhän on vielä kaiken lisäksi Black Friday, eli tämänkin maton saa todella edullisesti :)

2016-11-21_1

Teinpä sitten maton päälle kuivamarmorointeja. Sen verran tästä pitää negatiivista sanoa, että kun vetelin hammastikulla noita kuvioita niin väliin jäi tyhjää. Aiemmin käyttämäni muovin päällä lakka aina itsekseen valui sen verran, että se täytti nuo kolot. Vähän jännästi nuo lakatu kohdat myös nousivat kuprulle, mutta se on kuulemma vähän näiden mattojen ominaisuus. 

Mutta eniten tässä ihastutti se, että miten vaivattomasti valmiit luomukset sai irroitettua matosta. Muovin päältä on turha yrittää saada irti ennen kuin ovat täysin kuivia ja sitten pitää ottaa hirveän varovasti etteivät mene rikki. Näissä ei ollut mitään mutta kuin otti vaan. Ah, taivaallista!

2016-11-21_2

Kynsille nämä marmoroinnit eivät päätyneet, vaan käyttöön kuitenkin. Eivätkä olekaan mitään kertakäyttötavaraa, vaan tulivat ikuistetuksi kynsilakkakoruihin. Eikä näistä yhtään huomaa, että kuvioita vedellessä jäi rakoja, joten eipä sekään ominaisuus lopen niin haitallinen ollutkaan :)

Jos tämä matto alkoi kiinnostaa, se löytyy siis  Born Pretty Storesta  ja koodilla YRL91 saat 10% alennusta tilauksestasi!

YRL91

22.11.2016

Mustempaa

Mustaa. Sitä nyt vaan aina välillä kaipaa kynsilleen. Oli siis aika kaivaa laatikosta Liquid Leather. Tosin olen muistaakseni lantrannut tätä essencen mustalla, mutta musta kuin musta, ainakin on musta. Kuten on nimettömänkin lakka, OPI Emotions.

2016-11-15_1
2016-11-15_2

Tähän sitten päälle leimat (taas kerran) MoYoun laatasta steampunk 02. Taitaa olla käytetyin laatoistani ikinä, mutta jokin siinä vaan nyt viehättää. Leimauslakkana vanha kunnon Excalibur. Nyt kun noita kuvia katsoo niin onhan ne leimat vähän levähtäneen näköisiä ja reikäisiä, mutta ei se kynsillä ollessa haitannut.

Kyllä se vaan tekee välillä hyvää olla ihan mustissa :)

18.11.2016

Yksinkertaista

Jaksamisen kanssa on vähän ollut ongelmia, joten välillä pitää tehdä lakkauksia joihin ei suuremmin tarvitse panostaa. Tässä yksi niistä :)

2016-11-13_1
2016-11-13_2
2016-11-13_3

Jostain syystä kaikki kuvat tästä lakkauksesta olivat ihmeellisen harmaita, eikä olemattomilla kuvankäsittelytaidoillani niistä saanut loihdittua juurikaan parempia. Pohjalakkana kuitenkin on A England Let Me In, likukuna saman merkin Her Rose Adagio ja nimettömässä Golden Rose Holiday 57. 

Hyvin yksinkertaiset kynnet siis, ei mitään ihmeellistä. Mutta ei se silti sitä tarkoita, että nämä olisivat jotenkin huonot kynnet. Mielestäni nämä ovat ihan kivat kynnet, vaikkei niitä olekaan tuntitolkulla äherretty. Tai ehkä jopa juuri sen takia :D

14.11.2016

Ja seuraavaksi jotain aivan muuta

Edellisen katastrofin jälkeen oli pakko saada kynsille jotain aivan muuta. Mieleeni tuli tämä iki-ihana OPI My Private Jet.

2016-11-11_1

2016-11-11_2

Näistä tuli sitten ihan tyystin OPI-kynnet, kun niemttömään pääsi Honey Ryder ja leimalakaksi Love-Angel.Music.Baby. Jolla kyllä pitäisi joskus taas lakata ihan omana itsenäänkin, on se kuitenkin aika ihq. Mutta tällä kertaa se sai kuvionsa laatasta Mandala - 09, joka kyllä sopii tähän lakkaukseen kuin nenä päähän.

2016-11-11_3

2016-11-11_4

Ja kun ulkona vielä tuolloin oli toisinaan jonkin verran auringonvaloa tarjolla, piti koittaa ikuistaa nämä kimalteet. En ole jotenkin mieltänyt tuota Love.Angel.Music.Babya noin kimaltavaksi, mutta näkyypä vain olevan.

Omasta mielestäni erittäin onnistunut kokonaisuus, näillä mentiin taas pitkään. Tosin nykyään millä tahansa kynsillä mennään pitkään. 

Juuri eilen lyhensin kynnet lähes olemattomiksi ja lähiaikoina mennään pääasiassa erittäin huolella lakkaamattoman näköiseksi lakatuilla kynsillä :P Vaikka kuinka kiva on harrastaa, en silti suostu luopumaan geelilakkapohjista, sillä ilman sitä kynsiä ei yksinkertaisesti ole. Nämä ovat niin ohuet ja hauraat, että napsahtavat heti kaikki pois.

10.11.2016

Ruskan värit

Niin. Tällä kertaa esittelemme taas lakkauksen, joka oli omassa päässä niin maan perusteellisen hieno, mutta kynsille päästyään ei täyttänytkään odotuksia. Mnutahn oli siis kutsuttu juhliin, joissa teemana oli ruskan värit. Ensiksi pää löi tyhjää aivan totaalisesti, mutta googlehan auttaa aina ja kaikessa. Sieltähän löytyi tämä kuva, jota sitten käytin inspiraationani.

2016-11-9_1

2016-11-9_2

2016-11-9_3

Joo. Kaikillehan on aivan totaalisen selvää, että tuo pohja kuvaa tietenkin graniittia, jossa kasvaa hieman jäkälää. Ja siinähän on ihan selvästi päällä ruskan väreissä loistavia kasveja. Hetihän sen kaikki tästä tajuaa. Varmasti tajuaa. Tai sitten ei.

Eri lakkojahan tähän tuli käytettyä tolkuton määrä. Pohjaksi on lakattu Essencen Grey Zone, johon on päälle tehty leimasinmarmorointia lakoilla OPI Solitaire ja A England Fated Prince. Kasvit ovat laatasta BP-L008 ja väreinä Konadin punainen, virheä ja keltainen.

Jotenkin sitten alkoi tuntumaan että vähemmän olisi tässäkin tapauksessa ollut enemmän, mutta eipä siin ollut aikaa vaihtaa näitä enää. No, juhlat näillä saatiin juhlittua ja yksikään henkilö ei tietenkään edes huomannut koko kynsiä. Mikä tässä tapauksessa oli oikeastaan ihan hyvä vaan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...