2.2.2016

Viivoja

Kuten ostopostauksessa lupasin, tässä lisää niistä suorista tarroista, jotka sain testiin Born Pretty Storesta.
2016-1-23_3

Ajattelin, että josko näistä olisi korvaajaksi vinyyleille, sillä nämä näin kuvassa näyttävät aika vastaaville. No, totuus kyllä on että nämä ovat tarroja. Ei missään nimessä vinyylejä. Mikä ero tarroilla ja vinyyliellä sitten on? No se, että tarrat ovat paperia, joka ei suuremmin muotoaan muuta, vinyylit puolestaan venyy ja paukkuu. Kyllä näillä nyt saa teipattua, mutta niin saa vaikka sillä kotona jo ennestään olevalla teipillä. Tämä arkki löytyy kaupasta osastosta Nail Art ja itse arkki löytyy täältä: 1 Sheet French Manicure Parallel Edge Tip Guides Nail Art Toes

2016-1-23_1
2016-1-23_2

Kynsillä on pitkästä aikaa China Glaze Liquid Leather. Joskus on vaan kiva palata perusasioihin. En oikeastaan ymmärrä yhtään, että miksi en useammin lakkaa perusmustalla. Sen päällehän voi sitten tehdä mitä vaan! Kuvat eivät nyt halunneet onnistua sitten mitenkään, mutta etu- ja keskisormessa on noita tarroja pystysuunnassa, jonka jälkeen päälle on tuputeltu Dermosilin kultaista lakkaa. Nimettömässä on tarra poikittain ja päällä OPI Emotions.

Lopputulos oli kuitenkin tosi kiva, eikä siihen suuremmin vaikuttanut tarrojen laatu. Mutta pitää vielä joskus ostaa niitä oikeita vinyylejä, jos vaan joskus raaskisi niihin rahaa pistää. Että hommansa hoiti nämäkin, vaikkeivät nyt suunnattomalla laadullaan häikäisseet.

Jos tämä arkki alkoi kiinnostaa, se löytyy siis  Born Pretty Storesta  ja koodilla YRL91 saat 10% alennusta tilauksestasi!

YRL91

4 kommenttia:

 1. On muuten taivahan tosi että miksei tule useammin lakattua mustalla. Nää on tosi hienot ja mäkin kaivelin kiltisti tässä yks päivä mustan lakan esiin, tosin en keksinyt näin hauskasti sitä käyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäsi kyllä useammin vaan tarttua siihen mustaan, mutta kun on kaikki nuo ihanat väritkin käytössä :)

   Poista
 2. Onpa tyylikäs lakkaus! :) ♥ Hyvin sait tarratkin toimimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja toimiihan nuo tarrat, mutta kyllä ennemmin käyttäisin vinyylejä...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...