29.2.2016

Helmikuun 2016 ostokset

Kirjoitellaanpa tämä taas tänne, vaikka jälleen kerran tämä postaus on tyhjää täynnä. Helmikuussa ei siis ostettu mitään. Kohta alkaa olemaan tuo käyttämättömien tikkujen purkkikin tyhjänä, eikä se nyt nyt tällä tahdilla ole täyttymässäkään.

Jos ihan tarkkoja ollaan, päätyi hoiviini yksi lakka. Mutta se tuli Livboxissa ja olen linjannut etten niitä boxeja tänne esittele. Omassani oli se Sally Hansenin "geeli"lakka. Tai no, tehdään vaikka sitten tällä kertaa poikkeus ja näytetään se boxin sisältö kun ei muutakaan ole. Tässä nyt ihan kännykällä räpätty kuva aiheesta. Kukaan ei toivottavasti enää tässä vaiheessa hirveenä spoilaannu, vaikkei nyt ensimmäiseksi olekaan kuvaa pakkauksesta!


Siellä ne lakat tosiaan törröttää. Väri on todellakin tylsä. Ja minun mielestäni tuo ei kyllä ole harmaa, vaikka lakan nimi nyt onkin Grey Matters. Saa siis nähdä minne tuokin päätyy lopulta, mutta ei ole todennäköistä että aktiiviseen käyttöön ainakaan. Päällylakka ei myöskään vakuuttanut, se levitti tuota värilakkaa ihan kivasti ja kuivuu aivan sairaan hitaasti.

Saapa nähdä mitä maaliskuu tuo tullessaan. Jotenkin on kyllä sellainen kutina, että ei suuria ostojuhlia sekään!

2 kommenttia:

  1. Mulla oli sama sävy lakassa ku sulla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika monella näkyy olleen tuo sama lakka, mutta ei ne muut väritkään erityisen paljon parempia ole olleet mitä on näkynyt

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...