10.2.2016

Josko sinne sisälle pääsis.

Jatketaan Born Pretty Storen testituoteilla taas. Ei varmaan liene suuri ylläri, että taas tarttui matkaan laattoja.

BPL-027
Näissä neliskanttisissa laatoissahan on osassa ollut ongelmia, mutta ainakin tämä yksilö toimi täysin moitteetta. Nuo alaosan kuviot ovat aivan tolkuttoman isoja, joten piisaavat aivan varmasti miten isoille kynsille tahansa. Tähän lakkaukseen on käytetty kuvio on ylärivissä toinen oikealta. Kuvio tosiaan nousi todella nätisti. Tämä laatta löytyy kaupasta osastosta Nail Art ja itse setti löytyy täältä: Illusion Theme Nail Art Stamp Template Vines Image Plate BORN PRETTY BP-L027 12.5 x 6.5cm

2016-2-10_1
2016-2-10_2

Ja jos et vielä otsikosta sitä arvannut (heh, heh... huono vitsi), kynsillä on A England Let Me In. Joka on aivan ihana. Ja täydellinen A England taas kerran. Tykkään aivan tolkuttomasti näistä holoista, ne ovat ihanan paksuja ja ne eivät valu lakatessa ympäriinsä kuten muiden merkkien lirulakat. Ja sekin on plussaa, ettei kerroksia tarvita viittätoista kuten pahimmilla merkeillä. Ja passaavat monet niistä leimaukseenkin, kuten saman merkin Fonteyn tässä esittelee.

Pitkästä aikaa tuli leimattua kaikki kynnet samanlaisiksi. Tai no, ainakin melkein :D Ihan virkistävä poikkeus. Tykkäsin!

Jos tämä laatta alkoi kiinnostaa, se löytyy siis  Born Pretty Storesta  ja koodilla YRL91 saat 10% alennusta tilauksestasi!

YRL91

4 kommenttia:

  1. Oi, nämä on tyylikkäät! Kauniit väritkin olet valinnut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja varsinkin tuo Let Me In on omaankin silmään tosi nätti!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...