4.2.2016

Isohko stamperi

Seuraava Born Pretty Storen testituote on tällä kertaa stamperi. Näitä tällaisiahan sai alkuun Creative Shopista, mutta nykyään näitä on muuallakin. Mukana tuli myös ohut scraper. Jotenkin en ollut onnistunut ottamaan kuvaa näistä ihan kaksisteen, joten tässä ensimmäisenä rajattu kuva koko satsin kuvasta.

2016-2-3_1

Tulee kuitenkin leimailtua aika usein, joten stamperit on tulleet tutuksi. Tähän mennessä paras on ehdottomasti ollut se pinkki saksalainen stamperi, joita ei oikein muualtakaan saa. Mutta aina sekään ei toimi, joten vaihtoehtoja on hyvä olla. Tämä setti löytyy kaupasta osastosta Nail Art ja itse setti löytyy täältä: 4cm XL Stamper Squishy Marshmallow Big Nail Art Stamper & 1pc BORNPRETTY Scraper

2016-2-3_3
2016-2-3_2

Ylemmässä kuvassa leimauslakkana on China Glaze Awaken ja alemmassa ihan Konadin valkoinen, jota tosin olen lantrannut Essencen leimauslakalla. Kuten molemmista kuvista näkyy, kuviot nousevat todella kivasti, kunhan vaan oikean tekniikan sai haltuun. Vaikka yleensä näitä pehmoisia stampereita käytetään painamalla vaan suoraan kuvioon, tämä yksilä halusi toimia paremmin pyöräyttämällä.  Skrapana on käytetty juuri tuota ohkaista muoviläpyskää, joka tuli tämän matkassa. Senkin käyttö otti muutaman harjoituskierroksen, mutta sopivasti voimaa säätelemällä sillä sai tosin hyvin vetäistyä.

Piti myös kokeilla miten valkoiset leimat näkyvät tässä stamperissa, sillä sen saksalaisen pinkin suurimpia heikkouksia on vitivalkoinen tyyny. Siitähän ei valkeat leimat erotu läheskään kunnolla, vaan pitää arpoa että onkohan se nyt kokonainen vai ei. Mutta kuten kuvasta näkyy, tästä kyllä erottaa myös valkoisen aivan helposti.Eli kyllä tämä aivan täysin paikkansa laatikossa ansaitsee :)

Jos tämä setti alkoi kiinnostaa, se löytyy siis  Born Pretty Storesta  ja koodilla YRL91 saat 10% alennusta tilauksestasi!

YRL91

4 kommenttia:

 1. Mä en oo saanu tätä stamperia toimimaan ollenkaan. Oon yrittäny kaikkia kikkaskonsteja mutta ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan näissäkin toki eroja olla, mutta mulla tosiaan tuo pyöräyttäminen auttoi. Suoraan painamalla ei saanut kunnolla nousemaan. Ja voimaa ei saanut käyttää yhtään, vaan hyvin keveä pyöräytys :D

   Poista
 2. Kiva kun esittelit tämänkin :) Mä tässä juuri teen pohdintaa että millaisia stampereita ostaisin varaston jatkoksi. Tällaisen voisin ehkä tilatakin, kun hinta ei ainakaan ole esteenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos oli apua :) Näissä tuon edellisen kommentin perusteella voi olla laadussa vaihteluja, mutta ainakin tämä yksilö toimii ihan kivasti. Kunhan vaan muistaa pyöräyttää :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...