31.12.2015

Joulukuun 2015 ostokset

Tällä kertaa ei sentään aivan tyhjä postaus. Köyhä tosin, mutta ei ihan ilman mitään. Nämä olivat itselleni käärimissäni lahjapaketeissa, kun ei niitä lahjoja keneltäkään muultakaan enää tällä iällä saa.

2015-12-31_1

Ja jopa ihan lakkaa! Tuli tilattua Dermoshopista ihan kaikkea muuta käyttökosmetiikkaa, nämä lakat päätyivät mukaan ihan puolivahingossa. Shampoota ja suihkusaipuaa en viitsinyt alkaa lahjapakettiin käärimään, mutta nämä käärin. Pullot ovat tosi minilakkoja, vain 5 ml kappale. Saa nähdä tuleeko näillä oikein lakattuakin joskus, olivat siis tosiaan lähinnä heräteostos...

Tulipa sitten huvikseen laskettua, että montako lakkaa ostin vuonna 2015. Oletin, että tämä on ollut hyvin huono vuosi ostosten suhteen, sillä niin monena kuukautena saldo on ollut ihan puhdas nolla. Mutta kaikesta huolimatta saldo oli jopa 62, jos nämä viisi miniä lasketaan mukaan. Hyvin maltillinen summa kuitenkin, kaukana siitä mitä aluksi tuli ostettua. No, sitä lottovoittoa odotellessa...

2015-12-31_2

Toinen kynsiin liittyvä paketti oli nämä pari leimauslaattaa. Uskaltauduin sitten ostamaan pari uutta MoYouta, vaikka ensimmäiset kokemukset merkistä olivat kaikkea muuta kuin rohkaisevia. Mutta laattojen laatu on kuuleman mukaan parantunut, joten kokeillaan näitä kahta nyt sitten. Vielä en ole ehtinyt näitä kokeilemaan, mutta eiköhän tässä pian päästä :) Onhan näissä aivan herkulliset kuviot, toivottavasti tosiaan toimivat kunnolla.

Että siinäpä ne joululahjat. Ei äkkiä tule mieleen heikompaa saalista, mutta otetaan ilo sitten irti kaikeasta muusta :) Olishan se kiva joskus taas saada paketti, jonka sisältöä ei ennestään tiedä. 

Ei kukaan muuten tarviis alennuskoodeja Kärkkäisen verkkokauppaan? Jakoivat tuossa joulun alla aina käydessä sellaisia koodeja, joilla voi osallistua arvontaan. Mitään voittoahan ei tullut, mutta jokaisesta lapusta sai alekoodin sinne verkkokauppaan. Kommentoikaan sähköpostiosoitteella, jos koodi kiinnostaa!

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...