2.1.2016

Uudetvuodet

Tällä kertaa esittelyssä Lady Queen ja sieltä saamani testilaatta hehe049. Tätä postausta kirjoittaessa ei sivulle pääse, mutta toivottavasti se siitä vielä korjaantuu. Eli tämän postauksen linkit ei nyt välttämättä toimi, älkää siis ihmetelkö!
hehe049

Mutta haluan tämän arvostelun nyt kuitenkin ulos, sillä tässä laatassa on aivan täydelliset ilotulituskuviot uuttavuotta varten. Vähän piti säätää leimojen kanssa, mutta löytyi se oikeakin yhdistelmä. Ihan kiva laatta, josta kuviot nousivat lopulta ihan hyvin. Tämä laatta löytyy kaupasta osastosta Nail Art ja itse laatta löytyy täältä: Fireworks Ghost Coins Pavilion Nail Art Stamp Template Image Plate hehe049

2016-1-2_1
2016-1-2_2

Lakkauksen pohjana on A England Bridal Veil. Ajattelin, että se näyttäisi sopivalta leimojen taustalla- Kuvissa ei nyt hirveän hyvin näy se, että tuolla tuota pientä kimalletta on, mutta siellä se luuraa. Nimettömässä on Veilin päällä Dermoshopin minilakka, jonka nimi on arvatenkin spark, jos nyt pulloa oikein tulkitsen. Itse leimoissa on sitten käytetty China Glazen romantiikkasarjalaisia Harmony, Admire, Emotion, Passion, Adore ja Devotion. Keskisormesta näkee tuon säätämisen leimojen kanssa, alimmaisena oleva Devotion-leima on reikäinen. Mutta jos katsoo vaikkapa etusormea, ei reikiä enää ole. Tadaaaaa!

Jos tämä laatta alkoi kiinnostaa, se löytyy siis  Lady Queenista ja koodilla ABFS15 saat 15% alennusta tilauksestasi!

ABFS15

6 kommenttia:

 1. Onpa ihanat uudenvuoden kynnet! :) ♥ Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Joo, niinhän tuo sivusto näyttää olevan vieläkin nurin! Mulla on ollut tarkoituksena hommata itselleni ilotulituslaatta, mutta niin se vaan jää aina hommaamatta! Ehkä ensi vuonna sitten... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, kun sitä laattaa ei tartte kuin tämän kerran vuodessa. Olin itsekin autuaasti unohtanut sen, että tämän olin testiin ottanut :P Sivut tuntuvat tässä palaielvan pätkittäin, sinne varmaan kohta taas pääsee!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...