26.1.2016

Foliota

Piti sitten hankkia Ebaysta folioita, vaikka en ole aiemmin niiden kanssa oikein pärjännyt. Mutta kun ne vaan oli niin ihquja! Ja on ne kivan näköisiä sielä purkissa, juu.

2016-1-21_1

Kynsille pääsi A Englandin Incence Burner. Kuva ei tee lakalle oikeutta, sillä tässähän se näyttää ihan vaan ruskealle. Pullosta saa pienen ajatuksen siitä, mitä kaikkia muita värejä lakasta oikeassa kulmassa löytyy. 

Ja sitten ne foliot. Ajattelin kokeilla pariin kynteen, ja sainkin ne ihan kohtuudella tarttumaan. Pieniä pätkiä puuttuu jostain välistä, mutta ei ne onneksi liian paljoa näy. Ongelmaksi moudostui kuitenkin se, ettei nuo foliot pysyneet kynsillä. Ne lähtivät kuoriutumaan pois jokseenkin samantien eikä seuraavana päivänä ollut paljoakaan jäljellä. Tekeekö teillä foliot samaa, vai onkohan liimassani jotain vikaa? 

Ei kyllä hirveästi huvita kokeilla uudelleen, kun kestävyys on tuota luokkaa. Nyt on sitten kasa foliota, jolle pitäisi jokin sijoituspaikka keksiä.... Miksi sitä ei voi kerrasta aina uskoa, vaan on pakko mennä kaiken kiiltävän perässä?

6 kommenttia:

 1. Folioiden päälle kannattaa laittaa top coattia, muuten eivät pysy. Mutta sitten pääseekin toiseen ongelmaan :D nimittäin holoefektisien folioiden holot katoavat joidenkin top coattien kanssa :P Muistaakseni fb-ryhmän puolella oli joskus keskustelua mitkä top coatit toimii parhaiten ja mitkä "syövät" holon pois.
  Mitä liimaa käytät folioiden kanssa?

  Ihana lakka tuo A-Englandin Incence Burner =) Tekee mieli kokeilla itselle juuri hankittua Briarwoodia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, en hän mää toki ilman päällylakkaa koittanu ollakaan. Ensimmäiset kokeilut meni sillä pilalle, etten muistanut ettei saa käyttää pikakuivattajaa :D Oli sitten pöydällä pullo Dermosilin gel effect top coatia, jota sutaisin päälle. Iloisesti se kuoriutui sitten mukana pois. Ja liima on jotain ihan mitälie ebayn ihmettä, sai siihen ne kuviot tarttumaan kyllä mutta ei ne tosissaan yhtään pysyneet...

   Ja Briarwood on ihku, mutta hyvin erilainen kuin tämä :)

   Poista
 2. Harakka mikä harakka :D nätti lakkaus ja ihana toi aa-enkku! Mä pysyn erossa folioista, varmaan vuosi sitten läträsin niitten kanssa mut en oo kaivannut. Ne kyllä pysyi mut taisin leimata ne, tai jotain...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä sitä tulee kiiltävän perässä mentyä :D Taitaa omatkin kokeilut jäädä toistaiseksi ihan tähän. Enkä usko että ikäväkään tulee :D

   Poista
 3. Voi höh kun ei pysyneet :/ Mutta tosi nätit nämä kuitenkin on! ♥ Voisiko pysyä paremmin jos laittaisi useamman kerroksen päällyslakkaa? Tai jos ei laittaisi foliota ihan kynnen reunoihin asti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, pitää kokeilla jotain kikkakolmosta jos innostun näitä taas kokeilemaan :) Hermot ei välttämättä kestä kovin montaa kerrosta sitä päällylakkaa jos pitää käyttää tuota ei-pikakuivattavaa. Mutta saattaahan se olla, että se ensimmäinen kerros Dermosiliä riittää!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...