21.12.2015

Joulua päin

Otetaanko sellainen jouluviikon rynnistys näihin postauksiin? Jotenkin on ollut täysin ylivoimaista käsitellä näitä kuvia sen verran, että ne voisi tänne julkaista. Eihän siihen nyt niin kauaa mene, mutta ei vaan kykene. Otin sitten itseäni niskasta kiinni, jottei kuvat jäisi kokonaan julkaisematta.

2015-12-21_1

2015-12-21_2

Tässä nyt siis ensimmäiset. Jostain olin saanut päähäni tällaiset nudeliukuvärin päälle tehdyt villapaitaleimat. Tietenkään ei taas tullut aikanaan otettua sitä inspiraation lähdettä ylös, mutta jostain nämä on kopioitu. Alimmaisena lakkana on OPI Don't Bossa Nova Me Around ja tummempana värinä Gina Tricot Macciato. Leimat on laatasta QA57 Konadin valkoisella, johon jossain vaiheessa tuli sekoitettua Essencen leimauslakkaa (valkoista, tietenkin).

Ihan kivan tuli näistä. Leimat on tosin jokseenkin vinossa ja kohdistuksessa oli hieman toivomisen varaa muutenkin, mutta jotenkin tuo nudepohja sopii tämmöisiin :) Huonona puolena voi mainita sen, että nyt sitten tekee mieli tehdä aina vaan lisää villapaitakynsiä...

6 kommenttia:

 1. Vitsit näyttää hyvältä! Jostain kumman syystä iskee meikäläiseen kympillä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on ollut tosi hienoja liukuvärivillapaitoja :) Ensin muistelin, että olisin sieltä saanut tämän nudepohjan idean, mutta se oli varmaan sittenkin jostain muualta.

   Poista
 2. Aivan ihanat villapaitakynnet! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...