27.12.2015

Joulukuuset

Tässä näemme taas malliesimerkin siitä, miten jokin idea on aivan tajuttoman mahtava siellä pään sisällä. Mutta joka muuttuu aivan käsittämättömäksi siinä vaiheessa, kun sen huikean vision tulostaa kynsilleen...


2015-12-27_1

Se ajatushan lähti siitä, että viimeksi tuo Gloriana saapui vähän liian myöhään. Siis joulua ajatellen. Mutta mitäpä sille kaveriksi? En halunnut lakata taas kaikkia kynsiä samalla lakalla, kun kerran ei kyseessä ollut mikään ensimmäistä kertaa kynsille pääsevä lakka.

2015-12-27_2

No mutta hei, tässä Glorianassahan on tuollaista kullanväristä hitulaa. Yhsitetään kultaiseen siis! Ja tämä Holy Grail original ei olekaan saanut ulkoilla laatikosta kuin... no silloin viimes. Milloin se lie taas olikaan. Jos lakkais sillä yhden kynnen ja leimais sitten siihen Saint Georgella ja valkoisella. Voi ei, nää kumpikaan raitalaatta ei toimi, nyt pitää leimata jollain muulla... no kato tossa on kuusia, kai nekin menee?

2015-12-27_3

Ja vielä nimettömään Mirrorball, se kimaltaa kyllä ihan kotitarpeiksi, eikö? Glitterillä voi pelastaa minkä tahansa lakkauksen! Tai sitten ei. Huoh. No, näillä mennään kun ei ole aikaa muuhunkaan. Tämä yhdistelmä ei vaan toimi. Lähinnä kai tässä mättää toi keskisormi.

2 kommenttia:

  1. Sä oot kyllä tehnyt tosi monet joulukynnet, mä sain aikaiseksi tasan ne yhdet. :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kun mää tykkään joulusta :D Oikeestaan mitään muita teemakynsiä en sit saakaan aikaseksi :P :P

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...