17.11.2015

Viimeinen vieras

Tuli sitten tosiaan panostettua näissä yökyläilijöissä merkkeihin, joita ei itseltä löydy. Mutta miksipä ottaa kokeeksi lakkoja, joita on jo omat hyllyt väärällään :D

2015-11-17_1

Viimeisenä siis Dance Legendin Gothic Veil. Tämä oli jotenkin lirumpaa kuin olisin odottanut, mutta minuthan on pilattu A Englandin holoilla. Tätä sai tosiaan laittaa useamman kerroksen, ennen kuin pystyi sanomaan sen peittäneen.

Ja taas haulusin käyttää vinyylejä, kun niiden makuun olin päässyt. Tällä kertaa vaan ei oikein onnannut, lakkaa pääsi vinyylien alle monesta kohtaa eli kuviot eivät näytä siisteille. Toisekseen tuputeltu leimauslakka ei halunnut peittää kunnolla, joten varsinkin keskisormessa allaoleva lakka paistaa pahasti läpi...

Mutta jos ei liian tarkasti katso, kynnet ovat ihan kivat (taas kerran). Musta ja valkoinen nyt vaan ovat niin varma valinta aina. Vaan eipä tästäkään lakasta ennakkoarvauksista huolimatta tullut mitään ylitsepääsemätöntä hinkua alkaa ostamaan DaLen lakkoja. 

Sama olisi varmaan lopettaa koko homma, kun ei tunnu mikään enää missään. Eipä niitä alkuaikojen wow-elämyksiä enää voi saada, mutta jos edes joskus ne tuijottelukynnet. Eihän se ole liikaa pyydetty, eihän?

4 kommenttia:

 1. Mäkin kovasti odottelen niitä wow-elämyksiä, ne kun on ihan liian harvassa nykyään... :/ Kynsiä tulee tehtyä aika paljon vaan tavan vuoksi, kun ei ilmankaan osaa olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se, tässä väkisin alkaa miettimään että mitä järkeä tässä on yrittää näitä vääntää kun ei näistä enää oikein mitään itselleen saa...

   Poista
 2. Joskus tää on vaan niin tajuttoman vaikeaa, mulle on tullut suoranainen kyrsiintyminen tähän hulluun ostamiseen. Vähemmälläkin pärjäisi ja ehkä sitten voisi jo haltioitua uudesta, harkitusta ostoksesta? Nätti kokonaisuus näissä ja musta sekä valkoinen nyt vaan näyttävät hyvälle yhdessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, jossain välissä tuli osteltua ihan huolella niitä lakkoja ja niistä ihan sai niitä väreitä. Nyt ei vaan saa, vaikkei koko vuonna ole tullut ostettua juuri mitään... Mutta voihan sitä kokeilla, ei voi varmaan tätä(kään) mennä yleistämään :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...