10.11.2015

42

Mitäpä lakkaat kynsillesi, jos sinut käsketään sukupolvia kestäneisiin juhliin? Ja pyydetään varustautumaan pyyhkeellä ja pullolla, jotta pääset sisään?

2015-11-6_1
Kyllähän silloin ainoat oikeat kynnet on galaksikynnet. Kerran olen aikaisemmin tällaiset väsännyt ja muistaakseni lopputulos ei ollut niin kamala kuin olisin olettanut. Jotenkin nämä aina menettävät kuvissa jotain - no ainakin sen kimalteen :) 

Pohjalle lakkasin A Englandin Lady Of Shalottilla. Kuvassa tuo pullo näyttää jokseenkin mustalle, mutta oikeasti siinä on pientä kimalletta seassa. Onnistuin kyllä sitten peittämään lähes kaiken akryylimaaleilla, joten eipä sillä pohjalla suurta väliä ollut...

2015-11-6_2

Mutta olishan nuo galaksit aivan suunnattoman tylsät ilman jotain kinalletta. Onneksi jätin itselleni tämän yhden Coral Prosilkin. Just Married on aivan täydellinen avaruuslakka, siinä on isompia heksaglittereitä ja pienempää hitulaa.

Kuvat eivät taaskaan tee näille mitään oikeutta, sillä se kimalle nyt tosiaankin vaan kruunaa nämä kynnet. Ja juhlat menivät oikein hyvin, kynnetkin saivat huomiota osakseen :D Kurlauspommit tosin olivat vähän liiankin tehokkaita...

6 kommenttia:

 1. Kivat :) Juhlat maailmanlopun ravintolassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja siellä maailmanlopun ravintolassa muistaakseni käytiin monta kertaa, mutta nämä juhlat eivät olleet siellä.

   Poista
 2. eeiku hitsi nehän oli ne toiset pippalot myöhemmin. tai siis aiemmin, anteeksi hitaus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nämä oli ne leijuvat juhlat :) Eipä mitään, menee nämä itselläkin välillä sekaisin :D Piti lukea kirjasta tämä kohta ennen juhlia, ettei olisi kovin läpiä päähänsä puhunut!

   Poista
 3. Upeat galaksikynnet! Täytyis itsekin taas kokeilla tehdä tällaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllähän tällaiset pitää ainakin kerran kokeilla tehdä :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...