30.11.2015

Marraskuun 2015 ostokset

Näin kuun lopussahan on tapana tutkailla, että mitä sitä tulikaan ostettua. No, marraskuussa vastaus on - ei mitään. Hiipivä kynsimasennus on ulottunut nyt jo oikeasti osteluunkin, ei vaan tee mieli mitään. No, onhan tuolla Pinterestissä edelleen himotuslista, mutta... kun ei oikeastaan himota niitäkään.

Eilen kaveri kysyi mukaan kimppatilaukseen. Koitin mennä selailemaan tuota listaa, mutta kun ei oikeastaan tee mieli edes mitään noista. Ne ei oikeastaan ole kunnon himotuksia sittenkään, korkeintaan kiinnostuksia.  Katsoi mitä tahansa noistakin ja tuntuu vaan, että ilmankin pärjää aivan hyvin. Edellisestäkään tilauksesta kun ei saanut oikein kiksejä, miksi laittaa rahaa johonkin, mikä ei innosta yhtään?

Eli nyt viimeistään olisi hyvät neuvot kalliita! Miten tästä hirveästä masennuksesta pääsee pois? Miksi kynsien lakkaaminen ei enää jaksa vaan kiinnostaa? Onhan näitä ollut ennenkin välillä, mutta aina se on ajan kanssa mennyt pois. Nyt ei tunnu menevän.

Tai heitelkää edes jotain postausideoita. Jotain, mistä ottaa kiinni kun alkaa tekemään kynsiä. Varsinaiset haasteet ovat yleensä liika rasittavia, en ikinä pääsisi 30 päivän haastetta loppuun asti. Ihan liian rajoittavat aiheet, ei sovi mulle.

Mutta muuten voi olla taas hieman hiljaista täällä. Lakkaustahti näkyy olevan tällä hetkellä ehkä yhdet kynnet viikossa, sillä enempää ei vaan jaksa. Ja sitten on vielä se vaiva, että saat ne kynnet tänne blogiin asti. Kokonaan en (luultavasti) aio kadota, mutta sen näkee nyt sit. Kaiken varalta oikein hyvää joulua kaikille!

2 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen! Jotenkin on hommasta kadonnut pahemman kerran se into ja ihastus lakkoihin, eikä sitä oikein ole saanut takaisin. Niitä tulee lakattua vain tavan vuoksi. Kyllähän ne silti pitää olla laitettuna, kauhistuttaakin ajatus erimittaisista nakuista kynsistä. :´D En kyllä osaa sanoa millä tämän saa ohi menemään, mutta kannattaa kyllä taukoilla jos ei homma maistu. Eihän tämä blogi täältä katoa mihinkään!

  Ilmottele tosiaan kiinnostaako se tilaus, mä laittelen sitten yksin sen menemään, jos ei mitään ihmeellistä löydy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se kyllä, että ihan ilmankaan ei voi olla :) Mutta ei vaan jaksa panostaa samalla tavalla kuin alkuaikoina.

   Koitan tuijotella tuota "himotuslistaa" vielä sillä silmällä, että eikö ihan oikeesti todellakaan mitään sieltä halua :D Että hihkase vielä ennen kuin painat tilauksen menemään!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...