12.11.2015

Lainahöyhenissä

Zoya. Merkki, jolta en omista ainoatakaan lakkaa. Pitkään olen kuitenkin harkinnut että tarvitsisinko kuitenkin merkin lakkoja, mutta aina se on kaatunut niiden liian hankalaan saatavuuteen. No, omahan on ongelmansa jos merkki ei lakkojaan minulle halua myydä. Päätös on kuitenkin horjunut yhden lakan kohdalla, nimittäin olen himoinnut lakkaa nimeltä Dream.

2015-11-9_1

Joka tässä nyt sitten on kynsillä. Hetkinen, miten tämä nyt sitten on mahdollista? Juurihan pääsin sanomasta, etten merkin lakkoja omista. No, edelleenkään en omista. Kuvan Zoya on vain yökylässä. Näin voin kokeilla tarvitsenko sitä oikeasti, eikä tarvitse tuhlata rahaa!
2015-11-9_2

Vieläkö tunnen tarvitsevani tämän lakan? En. Oli siis ehdottomasti kannattava kokeilu!

Hiukan oli hakusessa että miten lakan koristelisin, Olin saanut kaverilta myös kokeiltavaksi vinyylejä, koska en ole ikinä saanut itse niitä itselleni tilattua. Nappasin läjästä sitten nämä tiiliseinät ja töpöttelin Fonteynillä päälle. Ja lopputulos on tämä. Ei yhtään omannäköiset kynnet. Tosin mitäpä sitä odottikaan, kun lakkasin kaverin lakalla ja kaverin vinyyleillä...

4 kommenttia:

 1. Mutta kannatti kokeilla! Nyt ei mene rahat hukkaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt sen tosiaan tietää että ei tarvii ostaa :)

   Poista
 2. Toihan on kätevää, että voi testailla lakan etukäteen. Kaunis lakkaus tämä kuitenkin on vaikka Dream ei nyt menekään testailun jälkeen tilaukseen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja oli tosiaan kätevää, vaikka lopputulos sitten onkin enemmän kaverin kuin itseni näköinen :D :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...