29.10.2015

Vielä oli kesää jäljellä

Viimeistä viedään! Top 10 -lista on tämän lakkauksen jälkeen läpikäyty. Ehkä on pian aika tehdä uusi lista, jotta on millä lakata :D Mutta tämäkin lakkaus on jo jonkin ajan takaa, laahaa pahasti jäljessä nämä postaukset tällä hetkellä.

2015-10-29_1

Cirquen Never Nude on kyllä kaunis lakka. Mutta siitä en ihan hirveesti tykkää, että tämä pitää poistaa kuten glitterit. Mutta onhan tuo hehku auringossa aika hieno, eikös vaan :)

2015-10-29_2

Toinen kuva on sitten varjossa, jotta koristeluillakin olisi jokin mahdollisuus näkyä. Eipä nuo siirtokuvat edelleenkään mitenkään silmille hyppää, mutta taas kerran ne näkyivät kyllä luonnossa paremmin.

Ja loppuun gallup. Pitäisikö tosiaan tehdä se uusi top 10 - lista ja sitten lakata niillä? Onko tämä sarja ollut a) ihan tyhmä vai b) ihan jees?

2 kommenttia:

 1. Heh, mulla oli sitten tää sun lakka nyt postauksessa, vaikka onhan se jo tovin ollut lainassakin. :D Jos se lakkamasista yhtään helpottaa tuon listan tekeminen, niin kannattaahan se tehdä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, saman huomasin :D Instan mukaan tästä lakkauksesta on 3 viikkoa, joten aika pian se lähti sinne kyläilemään!

   Ja onhan se jotenki helpompi lakata kun vaihtoehtoja on rajoitettu. Varsinkin kun ne kaikki lähes 300 vaihtoehtoa on siellä Helmerin uumenissa... No, jotain uuttakin on jonossa, käsittelis ne ensin ja kattos sitte!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...