31.10.2015

Lokakuun 2015 ostokset

Näköjään sitä ihminen kykenee kieltäytymään lakkojen ostelusta ihan vaan aikansa aina kerrallaan. Valittelin jo viime kuun vastaavassa postauksessa otteen lipsumista, mutta ei ole kyllä tämäkään kuukausi sen häävimmin sujunut...

2015-10-31_1

Enismmäiset ostokset päätyivät Oulun reissun Ginasta mukaan. Tulipa samalla katsastettua se uusi maanalainen parkkipaikkakin. Ginassa oli ennen niin kiva käydä lakkoja katselemassa, mutta nyt se oli kyllä kaukana siitä. Muutama laatikko siinä ihan kassan vieressä. Mutta ilman kolmea lakkaa ei voinut lähteä :) Kuvassa Rocky ja Gun metal, kolmantena oli varapullo Whitea.
2015-10-31_2
Mutta vielä pahempaa oli tulossa. Katselin tässä taaksepäin sitä, että milloinhan sitä olisi tullut oikein tehtyä jokin kunnon tilaus jonnekin. No, aika alkuvuoteen sai mennä. Ratkesin siis kimppatilaukseen Pretty Polishille, josta himotuslistalta omistuslistalle saivat siirtyä A Englandin Incense Burner, Spirit of the Moors ja Let Me Insekä Cirque Vitamin D.
2015-10-31_5

Katsotaanpa näistä pari vähän tarkemmin. Ensimmäisenä tämä Let Me In. Se on väriltään aika lähellä OPI DS Exclusivea, ainakin jos näitä pullokuvia katsoo.

2015-10-31_6


Tässä samat vielä tikulla, vasemmalla A England ja oikealla OPI. Että kyllähän niissä ero on, eli ei näitä ihan voi dupeiksi sanoa. Mutta jokainen voi toki kysyä itseltään tarvitseeko molemmat, minä tarvitsen :D

2015-10-31_3

Toinen vertailtava on Cirque. Kummasti on tullut haalittua näitä vastaavia sävyjä, kun kuvista on aivan mahdottoman hankala hahmottaa kuinkä lähellä toisiaan sävyt ovat. Katsokaakpa vaikka ylläolevaa kuvaa, siinä on samassa kuvasssa Chinan More to Explore ja Flip Flop Fantasy. Äkkiä voisi vaikka arvata, että kaikki kolme ovat ihan saman värisiä.
2015-10-31_4

Mutta katsotaanpa vielä tikuilla. Lakat ovat tässä samassa järjestyksessä kuin ylempänä, eli Cirque on keskellä. Eipä näytä enää ollenkaan niin samanlaisilta, vaan jokaisella on ihan oma väri. Ja kyllä, tarvitsen jälleen kaikki :D

2015-10-31_7

Eikä siinäkään vielä kaikki. Näitä kahta ei oltu suunniteltu mitenkään, ne vain tarttuivat matkaan kun olin hakemassa yökylissä huidelleita lakkoja takaisin kotiin. Jostain syystä mukaan tarttui vielä Essencen Turn the Lights On sekä OPI The Spy Who Loved Me.

Huh. Mitenhän paljon sitä tulisikaan osteltua, jos olisi ihan varaakin? Parempi kun ei ajattele, nykyään kun on niin vaikeaa saada edes kirppisteltyä hutiostoja eteenpäin, eli kaikki vaan kertyvät Helmeriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...