6.10.2015

Vähän sinisehköä ja valkoista

Näitä kynsiä lakatessa ei siinä Helmerin päällä enää ollut liian montaa kymppilistan lakkaa. Ja valitettavan moni oli violettiin vivahtava, eikä se näitä kynsiä lakatessa käynyt mitenkään päinsä. Violetti ja oranssi olivat ehdottoman kiellettyjä värejä, olisi pitänyt löytää sinistä ja valkoista.

2015-10-6_1

No, onhan tuo Cerillos sentään lähempänä sinistä kuin violettia. Vaikka onkin aika vihreä ollakseen oikein sininen. Nimettömässä on valkoisena hiekkana OPIn Solitaire, joka sentään menee valkoisesta. Tai no, onhan sekin lähinnä sinnepäin.
2015-10-6_2

Tähän sitten lähdettiin ulkomuistista hakemaan pelipaidan raitoja Ginan valkoisella. Mitään vinyylejähän en omista, joten teippiä leikkelin jonkinlaiseksi sapluunaksi. Mutta pieleen meni, eihän nuo raidat ole suoraa nähneetkään ja muistikuvakin heitti, sinisten rantujen olisi pitänyt olla huomattavasti ohuemmat suhteessa valkoisiin...

2015-10-6_3

Perinteisesti ei sitten tietenkään ollut aikaa ottaa uusiksi, vaan näillä mentiin. Onneksi kukaan ei kynsiä sen tarkemmin halunnut nähdä... Mutta hei, näissä ei ole yhtään violettia eikä oranssia! Laiha lohtu, mutta ei näistä nyt muutakaan hyvää sanottavaa voi keksiä.

1 kommentti:

  1. Mun mielestä nää on ihanat, vaikkeivat olekaan sitä mitä hait :) ♥

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...