25.10.2015

Kärräporri

Top 10 -listan lakkoja majaili vielä muutama Helmerin päällä. Näistä kätei osui tätä lakkausta tehdessä A Englandin Crown of Thistlesiin. Ja mikäpä siinä, lakkahan on tosi nätti violettiin päin oleva punainen.

2015-10-25_1

Mutta koristeluissa pää löi taas kerran ihan tyhjää aluksi. Jostain syystä hopeinen/holoinen väri alkoi tuntua sopivalle, joten kahteen keskimmäiseen sormeen pääsi Orlyn Mirrorball. Ei tosin ihan koko kynteen, vaan teippasin joskus aikanaan iibeistä ostamiani tippitarroja kynnelle. Muuten ihan kiva, mutta onhan ne jokseenkin leveitä...

2015-10-25_2

Pikkusormessa on siten hieman hiekkaa eli Essencen Be My Lucky Star. En nyt sitten ole ihan varma oliko paras idea lakata sillä tuon Thistlen päälle. Jos olisin ollut kaukaa viisas, olisin voinut lakata jollain hopeisemmalla nuo pohjat.

2015-10-25_3

Mutta ei tämä lopputulos nyt hassumpi ole. Ei kai sitä aina tarvitse mitään suunnattoman monimutkaista kynsille kehittää voidakseen sanoa lakkauksen onnistuneen :D Tosin se hukassa oleva inspiratio voisi vaikka vähitellen palailla takaisin, sitä alkaa olemaan kovasti jo ikävä. Jos joku tietää mistä sitä voisi käydä etsimässä, kommenttiboksissa on tilaa!

2 kommenttia:

  1. Huikeen kauniit eikä oo yhtään liian leveet noi teippaukset vaan just hyvät. Upeet värit ja kauniit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kyllähän noillakin toki teippaa, mutta pitää varmaan vielä joku päivä hommata niitä ihan oikeitakin vinyylejä :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...