20.11.2014

Väärä vuodenaika

Jostain syystä minusta tuntuu, että lakkaa nimeltä Hello Spring ei ole tarkoitettu käytettäväksi marraskuussa. Mutta niinpä vaan se möllöttelil tuossa käyttämättömien tikkujen lasissa. Odottaako sitä kevättä vai hoitaako asia alta pois, siinäpä vasta dilemma.

2014-11-20_1

Kuvasta siis näkyy kumpaan lopputulokseen tulin. Kynsillä siis Essence Hello Spring & L.O.L, niettömässä Perfect Sand Laquer S81. Leima keskisormessa on laatasta xiuya-07. Laatta on täysi kopio jostain MoYou-laatasta, jonka numeroa en kyllä tähän hätään muista.

Ei liene suuri salaisuus, etten tykkää MoYoun laatoista. En saa niillä siistiä jälkeä aikaiseksi kuin joskus ihan sattumalta. Eli siis vaikka tämä laatta oli tosi halpa, se on myös mielestäni parempi. Tätä ei ole etsattu niin syväksi vaan juurikin sopivasti.

Mutta eipä nämä oikein vuodenaikaan sopineet. No, ehkä sitten paremmalla onnella kun tämä väri taas luonnossa lisääntyy :)

2 kommenttia:

  1. Ihanan pirteät! <3 Ei se inspiraatio vuodenaikaa katso :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Sitä on vaan niin tottunut siihen, että keväällä ja kesällä käytetään kirkkaita sävyjä ja syksyllä ja talvella niitä tummempia.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...